1. Przeglądasz zawartość archiwalną forum dzwiek.org z lat 2005-2011. Z początkiem 2012 forum w swojej formie do roku 2011 zostało zamknięte i jego treść pozostawiona tylko do odczytu. Jeśli chcesz brać udział w dyskusjach sprawdź stronę główną czy są na niej interesujące Cię działy.
  2. Niektóre funkcje forum wymagają rejestracji. Po założeniu własnego konta będziesz mógł korzystać z takich funkcji jak m.in. tworzenie własnych tematów i postów, edycja własnego profilu użytkownika wraz ze statusami, prywatne konwersacje pomiędzy innymi zarejestrowanymi użytkownikami forum.

Zamknięcie forum

Dyskusja w dziale 'Informacje o dzwiek.org' rozpoczęta przez FRD, 9 Listopad 2011.

1. FRD Początkujący

Witajcie,

Można znaleźć info o zamknięciu forum. Poznałem Jacka na szkoleniu w Instytucie SWAM. Tam dowiedziałem się o forum dzwiek.org.
    Akceptuję taką decyzję, chociaż chętnie korzystam z forum. Mam tylko pytanie o powody zamknięcia forum.

Może jest tak, że ktoś inny mógłby prowadzić forum (to dużo roboty w sumie), a może chodzi o kasę na utrzymanie tego wszystkiego?

A może w ocenie twórcy to forum nie ma już nic do zaoferowania i wystarczy czytać tematy, które powstaną do końca roku?

Pozdrawiam!
  2. Artur(m) Aktywny Użytkownik

Przeczytaj na forum. Chyba wszystko zostało powiedziane
  3. AKYSZ Stały Użytkownik

chodzi o kasę i dużo roboty.
    Jacek pewnie chętnie sprzeda, jak znajdzie się kupiec co będzie chciał zapłacić tyle ile on chce.

Faktem jest, że informacji jest tu sporo i ktoś łebski znajdzie wszystko czego dusza zapragnie, a nawet i więcej
  4. markmix Aktywny Użytkownik

Zawód:
    Muzykant
    DAW:
    Ableton Live, Logic, Pro Tools
    A bylo jakies info o cenie ?
  5. Sempoo Stały Użytkownik

Zawód:
    zealirator wdzięku
    DAW:
    Adobe Audition, Reaper
    Ponoć 40k PLN.
  6. carrtmann Użytkownik

wow! ???
  7. Marcin Szwajcer moderator globalny

Zawód:
    wiadomo
    Nic takiego nigdzie nie przeczytałem ani nie usłyszałem, ale gdyby tak miało się stać to z tego tylko powodu forum stałoby się raczej bezużyteczne. Ktoś kto wywaliłby tyle kasy za nie zrobiłby to jakimś celu.
  8. markmix Aktywny Użytkownik

Zawód:
    Muzykant
    DAW:
    Fortuna to to nie jest i wlasciwie szkoda, ze mnie w PL nie ma ,bo mysle ze ze sprawnym marketingiem, raczej by sie nie stracilo na tej transakcji.Ale to by trzeba na miejscu byc i sie troche przy temacie pokrecic.:creep:
  9. Kamil Sołdacki Użytkownik

Zawód:
    sound engineer
    DAW:
    Logic, Pro Tools
    To tylko wycena względem statystyk.

10. markmix Aktywny Użytkownik

Zawód:
    Muzykant
    DAW:
    Moze zrzutka jakas ?
  11. sinmix Aktywny Użytkownik

DAW:
    Cubase
    jak dla mnie i mogę tylko przypuszczać 99 % zarejestrowanych użytkowników - jest to kupa forsy !
    Taaa, Ty 39.999 My resztę.

Pozdrawiam,
  12. markmix Aktywny Użytkownik

Zawód:
    Muzykant
    DAW:
    Nieee , bo wtedy musialbym Cie pozamiatac, i nie mial bys sie gdzie produkowac :D
  13. sinmix Aktywny Użytkownik

DAW:
    Cubase
    Toż pieniądz rządzi światem - nic nowego.

Pozdrawiam,
  14. masterofphysicalchemistry Aktywny Użytkownik

trzeba pamietac ze dla markmixa rzeczona suma jest juz tylko 4 cyfrowa (40000/4,45) wiec faktycznie moze mu sie wydawac nikla. Dla przypomnienia wiekszosc z uzytkownikow mieszka na "zielonej wyspie/drugiej irlandii/itd" i lekko nie jest :)
  15. Księciunio II Aktywny Użytkownik

DAW:
    Pro Tools
    4,362 luda zarejestrowanych, więc każdy po dychu za jedną akcję :)

3 piwa :D
  16. markmix Aktywny Użytkownik

Zawód:
    Muzykant
    DAW:
    Po prostu ! And the fun goes on ! :dancing:

Share This Page