1. Przeglądasz zawartość archiwalną forum dzwiek.org z lat 2005-2011. Z początkiem 2012 forum w swojej formie do roku 2011 zostało zamknięte i jego treść pozostawiona tylko do odczytu. Jeśli chcesz brać udział w dyskusjach sprawdź stronę główną czy są na niej interesujące Cię działy.
  2. Niektóre funkcje forum wymagają rejestracji. Po założeniu własnego konta będziesz mógł korzystać z takich funkcji jak m.in. tworzenie własnych tematów i postów, edycja własnego profilu użytkownika wraz ze statusami, prywatne konwersacje pomiędzy innymi zarejestrowanymi użytkownikami forum.

XLN Audio Addictive Drums - ponownie za 99$

Dyskusja w dziale 'Nowe produkty i wydarzenia' rozpoczęta przez sqby, 8 Wrzesień 2011.

1. sqby Aktywny Użytkownik

DAW:
    Reaper
    Witam, dla tych którzy się nie załapali w sierpniu na promocję (w tym ja), pod adresem: http://audiomidi.com/Addictive-Drums-P9894.aspx można nabyć Addictive Drums za 99$
  2. jarektoifl Stały Użytkownik

DAW:
    Pro Tools
  3. sqby Aktywny Użytkownik

DAW:
    Reaper
    Kurczę kilka dni temu, początkiem września się rozglądałem za AD za 99$ i nie było :)
  4. mate_ok Aktywny Użytkownik

Zawód:
    użytkownik Protoolsa / konstruktor BlueBoardAudio
    DAW:
    Pro Tools
    Brać, bo promocja pewnie "do wyczerpania zapasów" ! :p
  5. Igor Aktywny Użytkownik

Zawód:
    trener, realizator
    DAW:
    Pro Tools
  6. dominik.wieczorek Przyjaciel dzwiek.org

Zawód:
    Realizator Dżwięku
    i co to lepsze niz ssd ?
  7. jarektoifl Stały Użytkownik

DAW:
    Pro Tools
    wg mnie tak,przede wszystkim blachy brzmia swietnie a bebny jak komus nie pasuja mozna podmienic na Slate Trigger no i zajmuje 3 Gb w komputerze i nie wywala sie jak Kontakt i Kontakto podobne ustrojstwa:):):)
  8. undereason Użytkownik

próbujcie make offer na ebay.
    można kupić jeszcze taniej.
  9. Igor Aktywny Użytkownik

Zawód:
    trener, realizator
    DAW:
    Pro Tools
    Co do XLN, to źle nie brzmią, ale trzeba trochę się nadłubać, żeby to choć trochę przekonywująco brzmiało. SD 2.0 też moim zdaniem daje nieźle radę.
    BTW, cała filozofia tworzenia plug-inów pod KONTAKT jest dla mnie trochę dziwna... Nie mówię może już o SSD czy Abbey Road Drums, ale nawet żeby te nowe kompresory od NI odpalić, trzeba całego playera na pół ekranu uruchamiać ;)
  10. jarektoifl Stały Użytkownik

DAW:
    Pro Tools
    Ja dlatego staram sie jak najdalej od NI,niektore rzeczy fajnie brzmia ale to jest tak niestabilne i problemowe w pracy,ze wole sobie odpuscic.Pamietam od zawsze Kontakt sie wyp....Massive,Absynth rowniez a przewijanie barw to byl koszmar,cos sie z grafika dzialo w pewnych trybach podgladu bibliotek,masakra.Uwielbiam Spectrasonics za brzmienie,ktore wg mnie generalnie kladzie na lopatki wszystkie wirtualne synthezatory,basy i maszyny beatowe,jest stabilne jak psio krew:):):) i zzera pamieci jak psia mac:):):)-probka basu to ok 1.2 Gb!!!!Do tego XLN audio,pare rzeczy z Protools jak Boom,ktorego tez bardzo lubie i tak naprawde nic wiecej do szczescia nie trzeba,tylko pomyslu na muzyke:):):)To tak off top,a co do AD to naprawde sa swietne.
  11. sqby Aktywny Użytkownik

DAW:
    Reaper
    Fakt, Omnisphere i Trillian rządzą. W sumie jak na mój słuch, część starej czołówki do "Dzień dobry TVN" jest zrobiona w Stylusie. Niestety sam ich nie posiadam, ale pracowałem na nich. Jedyny zarzut, to to że Omnisphere brzmi za dobrze, przez to jest charakterytyczny, przy korzystaniu z presetów :)

Share This Page

Użytkownicy znaleźli tę stronę szukając wyrażeń:

1. abbey road drums przez co odpalić