1. Przeglądasz zawartość archiwalną forum dzwiek.org z lat 2005-2011. Z początkiem 2012 forum w swojej formie do roku 2011 zostało zamknięte i jego treść pozostawiona tylko do odczytu. Jeśli chcesz brać udział w dyskusjach sprawdź stronę główną czy są na niej interesujące Cię działy.
  2. Niektóre funkcje forum wymagają rejestracji. Po założeniu własnego konta będziesz mógł korzystać z takich funkcji jak m.in. tworzenie własnych tematów i postów, edycja własnego profilu użytkownika wraz ze statusami, prywatne konwersacje pomiędzy innymi zarejestrowanymi użytkownikami forum.

Wykształcenie

Dyskusja w dziale 'Q&A - Marcin Bors (zakończone)' rozpoczęta przez Sempoo, 15 Grudzień 2010.

1. Sempoo Stały Użytkownik

Zawód:
    zealirator wdzięku
    DAW:
    Adobe Audition, Reaper
    Czy posiadasz kierunkowe, wyższe wykształcenie z realizacji dźwięku? A co z wykształceniem muzycznym - czy może jesteś raczej pasjonatem samoukiem na obu tych płaszczyznach?
  2. marcin.bors gość specjalny

Nie wiem czy rozczaruje, czy nie, ale moja edukacja skonczyla sie na I L.O. w rodzinnej Nysie.

Chwile pozniej wyjechalem do Wroclawia i szukalem sobie zajecia zwiazanego z muzyka.

Sprawy potoczyly sie w tak zaskakujacym kierunku, ze nigdy nie mialem juz czasu i mozliwosci na studiowanie.

Nigdy nie bylem tez uczniem szkoly muzycznej.

Tuz po liceum wyslalem swoje demo do Guitar Institute of Technology, oddzialu szkoly Musicians Institute.

Dostalem sie ku zaskoczeniu na liste studentow, jednak koszta (ok 50$ za dwa lata) okazaly sie stanowcze zbyt wysokie jak na moje warunki.

Czasami zaluje bardzo, czasami jestem bardzo zadowolony, ze nie udalo sie wyjechac i bylem w gruncie rzeczy zdany tylko i wylacznie na siebie.

Skuteczna lekcja pokory i genialna proba dla konsekwencji.
    klarnetwielki, Lex oraz Dzidzia lubią to.

Share This Page

Użytkownicy znaleźli tę stronę szukając wyrażeń:

1. marcin bors wykształcenie