1. Przeglądasz zawartość archiwalną forum dzwiek.org z lat 2005-2011. Z początkiem 2012 forum w swojej formie do roku 2011 zostało zamknięte i jego treść pozostawiona tylko do odczytu. Jeśli chcesz brać udział w dyskusjach sprawdź stronę główną czy są na niej interesujące Cię działy.
  2. Niektóre funkcje forum wymagają rejestracji. Po założeniu własnego konta będziesz mógł korzystać z takich funkcji jak m.in. tworzenie własnych tematów i postów, edycja własnego profilu użytkownika wraz ze statusami, prywatne konwersacje pomiędzy innymi zarejestrowanymi użytkownikami forum.

Wioselka do oceny

Dyskusja w dziale 'Gitara - rejestracja i obróbka nagrań' rozpoczęta przez saurus, 27 Listopad 2009.

1. saurus Użytkownik

Siema Siema,
    zalaczam nagranie wioselek do oceny ...niestety nie ma basu :( postaram sie cos domajstrowac w wolnym czasie..perka pogladowa.

pozdro!
    S

Załączone Pliki:

2. saurus Użytkownik

wiem ze siary sporo ale jakos z siara zagadalo z bebnami lepiej.... hmm...
  3. sinquestsound Konto zlikwidowane na zyczenie uzytkownika

perka, szczerze to porazka, a gity sttawiam na symulacje albo jakiegos poda - nie zabija sorki (odwazylem sie to napisac gdyz moje gity tez sa dalekie od idealu )

pozdrawiam,
  4. saurus Użytkownik

:)..perkusja zgadzam sie :) a co do gitar to nie jest symulacja . sm57 + mesa 4x12 + 5150 SM57 centralnie w srodek wysoki gain - 4,5 + dawa slady na strone.. C4 na grupie wiosel. Limiter na sumie.
    wiem ze jeszcze musze pokrecic .. echh...dluga droga przede mna.. wiem ze pewnie zagadaloby lepiej jakbym basik doklecil..
  5. jaca Stały Użytkownik

a teraz poodpuszczaj trochę, porozrzucaj midi minimalnie, wywal muł z gitar, doklep bas-chociaż z gitki, zdejmij wysokich, podetnij dół, i pożycz mi 5150 i będzie piknie :)
  6. sinquestsound Konto zlikwidowane na zyczenie uzytkownika

nono ;)

Pozdrawiam,
  7. saurus Użytkownik

pozyczyc moje malenstwo :) ?? :) hehehe... wiesz ze to niemoralne :D
  8. jaca Stały Użytkownik

no to nie będziesz miał dobrego brzmienia :):):)
  9. saurus Użytkownik

ahahaha :) qrcze chyba jednak zaryzykuje :) i pewnie jeszcze riffy za mnie zagrasz hahah :D
  10. jaca Stały Użytkownik

nie to nie:)
    riffy dobre są, zrób głośny miks, ale z basem , masterem się póżniej pobawisz.

Share This Page