1. Przeglądasz zawartość archiwalną forum dzwiek.org z lat 2005-2011. Z początkiem 2012 forum w swojej formie do roku 2011 zostało zamknięte i jego treść pozostawiona tylko do odczytu. Jeśli chcesz brać udział w dyskusjach sprawdź stronę główną czy są na niej interesujące Cię działy.
  2. Niektóre funkcje forum wymagają rejestracji. Po założeniu własnego konta będziesz mógł korzystać z takich funkcji jak m.in. tworzenie własnych tematów i postów, edycja własnego profilu użytkownika wraz ze statusami, prywatne konwersacje pomiędzy innymi zarejestrowanymi użytkownikami forum.

Waves-wyprzedaz

Dyskusja w dziale 'Nowe produkty i wydarzenia' rozpoczęta przez jarektoifl, 25 Listopad 2011.

1. jarektoifl Stały Użytkownik

DAW:
    Pro Tools
    Tak naprawde nic sie nie zmienilo,najdrozsze bundle potanialy ale reszta kosztuje tyle samo ile przed tym mega reklamowanym czarnym piatkiem:)Przynajmniej tak mi sie wydaje bo CLA Comp,SSL API nie potanialo ani dolara:)
  2. EMZK Użytkownik

właśnie czułem , że tak będzie - że taki Daimond czy inny duży pakiet zejdzie mocno z ceny (z dużej na dużą :) - chodź taki Gold jest w osiągalnym pułapie)
    liczyłem , że w przedziale 19$ - 49$ pojawią się jakieś inne wtyki. no szału nie ma. I jeszcze (jak dla mnie) "wyprzedaż" towaru który fizycznie nie istnieje , nie graci magazynu itd to może być cały czas (albo wcale) :) smieszne to trochę
  3. sqby Aktywny Użytkownik

DAW:
    Reaper
    Skusiłem się na Vocal Ridera za 99$, po czym dostałem voucher na $200 - więc kupiłem jeszcze Kramera bundle za 99, trochę mam teraz wyrzuty sumienia :d
  4. jarektoifl Stały Użytkownik

DAW:
    Pro Tools
    O widzisz,Vocal Ridera chyba sobie kupie,bo to jest akurat genialne narzedzie tak jak Bass Rider:)
  5. sqby Aktywny Użytkownik

DAW:
    Reaper
    Pytanie: Vocal Rider + ścieżka basu = Bass Rider? zadziała to tak? :)
  6. grandmc Użytkownik

DAW:
    Cubase
    A co w nim genialnego? Oswiec mnie bo moze czegos nie wiem:)
  7. AKYSZ Stały Użytkownik

z tego co zrozumiałem to jest to automatyczne rysowanie automatyki i ustawianie poziomów głośności na śladzie bez ingerencji w źródło, czyli ściszanie i pogłaśnianie.
    to jest ta właśnie rewelacja. Albo traktujesz tą automatykę jako ostatczną albo jako punkt wyjścia do ręcznego dostrajania. A potem kompresja itp wtedy już może być bardziej delikatna.
    czyż nie tak?
  8. grandmc Użytkownik

DAW:
    Cubase
    A czyli to dziala tak jak wlasnie myslalem:) Chyba warto sprubowac:)
  9. jarektoifl Stały Użytkownik

DAW:
    Pro Tools
  10. markmix Aktywny Użytkownik

Zawód:
    Muzykant
    DAW:
    Ableton Live, Logic, Pro Tools
    Nie spröbujesz ,to sie nie dowiesz...;)

Share This Page