1. Przeglądasz zawartość archiwalną forum dzwiek.org z lat 2005-2011. Z początkiem 2012 forum w swojej formie do roku 2011 zostało zamknięte i jego treść pozostawiona tylko do odczytu. Jeśli chcesz brać udział w dyskusjach sprawdź stronę główną czy są na niej interesujące Cię działy.
  2. Niektóre funkcje forum wymagają rejestracji. Po założeniu własnego konta będziesz mógł korzystać z takich funkcji jak m.in. tworzenie własnych tematów i postów, edycja własnego profilu użytkownika wraz ze statusami, prywatne konwersacje pomiędzy innymi zarejestrowanymi użytkownikami forum.

Wasze pedalboard'y i rack'i - fotki i opisy

Dyskusja w dziale 'Kącik Gitarzysty - dyskusje o gitarach, efektach i' rozpoczęta przez Hardi, 25 Sierpień 2005.

1. Hardi Aktywny Użytkownik

Tutaj można umieszczać fotki i opisy swoich pedalboard'ów i rack'ów.
  2. Satch Początkujący

Pedalboard którego używam to Behringer FCB1010. Jest to sprzet tani, ale jak w tym przedziale cenowym swietny - zapewniam. Dosyc latwy do zaprogramowania (chciaz mialem na poczatku problemy, ale tylko dlatego ze nigdy wczesniej nie mialem z czyms takim od czynienia :wink: ) i jak narazie sie nie psuje, a ma go juz rok :wink:

pozdro
  3. Phoby Guest

hm ja posiadam multiefekt digitech rp2000. przed wejscia serii gnx byl to flagowy model digitecha. juz nieprodukowany. kupilem go za 800 zł. jak dla mnie spoko sprzecior:)

4. Looy Guest

Ja jestem raczej minimalistą: [IMG] , do szczęścia brakuje mi jedynie kwaka, chorusa i delay'a, no może jakiejś dopałki:)
  5. jazzon Użytkownik

no u mnie dosc standatrowo :)

1. Tuner BOSS'a TU-2
    2. Chorus DOD
    3. Dealey BOSS'a DD-3
    4. na to kompreszka BOSS'a
    5. moja najnowsza zabawka BulldogDistortion VOX'a 8) jako kostka beznadziej totalny hehehe za to jako preamp w FX'a to juz co innego :lol:
    mesa toto nie jest ale napewno lepiej gada niz surowa 900'setka :wink:
    6. no i na koniec CB95Q - mniam, mniam :p
    7. aaa... jeszcze mxr p100 - niedzialajacy heheheh :twisted:

pozdro
    jazzon
  6. depioter Guest

na poniższym zdjęciu widoczny jest mój sterownik nożny, potocznie zwany nogą oraz nerka, której nie spodobała się kolejna filtracja płynów niechętnie przez nią przyjmowanych....

no i ten gąszcz żył i żyłek....
  7. Hardi Aktywny Użytkownik

Tutaj jest kawałek historii, jedynie gitara Martch jest aktualna, reszta już nie. Jak tylko będę posiadać nowy planowany sprzęt to szybko umieszczę tutaj opis i fotki :)
  8. Kali Guest

Mój pedalboard:
    - Behringer FCB1010,
    - modyfikowany SD1 Bossa
    - tuner DT 10 Korga
    - footswitch od pieca :)

9. Hardi Aktywny Użytkownik

To jest sprzęt używany do ćwiczeń w domu :)

10. mr-hammond Guest

Hardi, wiemy już na czym ćwiczysz, a jak u Ciebie wygląda sprzet koncertowy bo nie mam czasu się do ciebie wybrać. Wrzuć jakieś foto
  11. Hardi Aktywny Użytkownik

jak dopłynie z USA to oczywiście, że wrzucę foty :D
  12. mr-hammond Guest

a co plynie ?
  13. Hardi Aktywny Użytkownik

Odp: Wasze pedalboard'y i rack'i - fotki i opisy

teraz MesaBoogie RoadSter :)
  14. dred Super Moderator

Zawód:
    kucharz
    DAW:
    Logic, Pro Tools