1. Przeglądasz zawartość archiwalną forum dzwiek.org z lat 2005-2011. Z początkiem 2012 forum w swojej formie do roku 2011 zostało zamknięte i jego treść pozostawiona tylko do odczytu. Jeśli chcesz brać udział w dyskusjach sprawdź stronę główną czy są na niej interesujące Cię działy.
  2. Niektóre funkcje forum wymagają rejestracji. Po założeniu własnego konta będziesz mógł korzystać z takich funkcji jak m.in. tworzenie własnych tematów i postów, edycja własnego profilu użytkownika wraz ze statusami, prywatne konwersacje pomiędzy innymi zarejestrowanymi użytkownikami forum.

Wasze gitary

Dyskusja w dziale 'Kącik Gitarzysty - dyskusje o gitarach, efektach i' rozpoczęta przez Hardi, 18 Luty 2006.

1. Hardi Aktywny Użytkownik

Tutaj możecie wrzucać fotki i opisy swoich gitar :!:

Jeśli ktoś już naprawdę niema gdzie umieścić fotki to proszę zgłosić się do mnie, ale tylko w ostateczności, bo jest mało miejsca na serwerze.
    Hardi
  2. Hardi Aktywny Użytkownik

Gitara zrobione przez Zbyszka Wiącka z firmy Martch wzorowana na MusicMan Luke

Korpus – olcha
    Gryf – klon
    Podstrunnica – heban (binding)
    Klucze blokowane – Schaller
    Mostek – Schaller Tremolo 2000
    Elekronika – EMG 85, 2x EMG SLV

więcej fotek
  3. Kali Guest

mój obecny koń roboczy to IBANEZ RG 750, rocznik 1992, z przystawkami EMG, znakomite wygodne, brzmiące wiosło...jeśli je sprzedam to będę mógł powiedzieć, że mi zdrowo odbiło :)

moja druga gitara GIBSON EXPLORER, rocznik 1991 (aktualnie na sprzedaż)

jedna z ciekawszych gitar jakie miałem - WITKOWSKI GAD model, robiony specjalnie dla Dariusza Kozakiewicza, który notabene używał jej podczas nagrywania płyty Perfectu - "Symfoniczna":

oraz Fender Stratocaster USA 40th Anniversary - klasowe, choć zbyt jasno brzmiące na mój gust wiosło:
  4. srodek Guest

5. kraft Guest

Moja nowa zdobycz to Ibanez RG670MH DiM Paf Pro przy mostku, a niedługo przejdzie na gryf, a na most Tone Zone :)

Share This Page

Użytkownicy znaleźli tę stronę szukając wyrażeń:

1. dariusz kozakiewicz sprzęt

,
  2. dariusz kozakiewicz

,
  3. wiącek gitary

,
  4. gitary witkowski,
  5. witkowski model gad,
  6. gitara kozakiewicz