1. Przeglądasz zawartość archiwalną forum dzwiek.org z lat 2005-2011. Z początkiem 2012 forum w swojej formie do roku 2011 zostało zamknięte i jego treść pozostawiona tylko do odczytu. Jeśli chcesz brać udział w dyskusjach sprawdź stronę główną czy są na niej interesujące Cię działy.
  2. Niektóre funkcje forum wymagają rejestracji. Po założeniu własnego konta będziesz mógł korzystać z takich funkcji jak m.in. tworzenie własnych tematów i postów, edycja własnego profilu użytkownika wraz ze statusami, prywatne konwersacje pomiędzy innymi zarejestrowanymi użytkownikami forum.

Wasze głowy, comba i paki - fotki i opisy

Dyskusja w dziale 'Kącik Gitarzysty - dyskusje o gitarach, efektach i' rozpoczęta przez Hardi, 5 Październik 2005.

1. Hardi Aktywny Użytkownik

eeeeeeee nie przesadzaj ;-) jeśli kogoś stać i posiada w dodatku studio nagrań to taki sprzęt może naprawdę się przydać :) z resztą nie uważam, że fetysz = duża ilość sprzętu, za granicą to normalka, u nas większości ludzi po prostu nie stać, ale jeśli kogoś stać to nie mówmy, że to fetysz :)
  2. andek Guest

ja niestety wprawdzie jestem biedny jak mysz kościelna i nie stać mnie na kupowanie 6 głów ;-),ale ostatnio kupiłem sobie classica-tani wzmak ale w wystarczającym stopniu spełnia moje oczekiwania ;-)

3. Kali Guest

mój nowy nabytek - VHT Pittbull CL50 :)

4. Hardi Aktywny Użytkownik

Tutaj jest kawałek historii, jedynie gitara Martch jest aktualna, reszta już nie. Jak tylko będę posiadać nowy planowany sprzęt to szybko umieszczę tutaj opis i fotki :)
  5. Kali Guest

całość obecnego zestawu:
    - head VHT CL50,
    - paka Orange 4x12
    - Rocktron Intellifex

6. Larsu Użytkownik

O ile na poczatku tego tematu bylem jeszcze w stanie wystawic fotke mojego sprzetu o tyle na koncu juz nie jestem w stanie ;) ehh Mesy, i california VHT :) Do niedawna nawet tego u nas nie bylo.. dzwiekoholicy ! :)
  7. Kali Guest

VHT można już kupić w Polsce, nawet niedrogo :D:D:D www.sound.pl (btw. te ceny to chyba jakiś noworoczny żart)...
  8. Larsu Użytkownik

No ceny mordercze.. Zawsze mi sie ten sprzed podobal ale ciezko go bylo gdzies zamowic czy cokolwiek.. pozatym rzucaja takimi cenami ze masakra. Yy :) a ja tak bezposrednio zapytam ile dales za ta glowe i czy sprowadzales nowa ze stanow ?
  9. Kali Guest

na priv, na priv :) GG-1706142 satch3d@interia.pl

btw. nie marudź tylko wrzucaj fotę swojego sprzętu... ;)
    no mój to wersja europejska na szczęście, żaden kiepawy amerykaniec..
  10. Larsu Użytkownik

:) No skoro tak to prosze.. Kustom Head quad DFX 100 z paka 4x12 celestion super 65.
    heh a pozatym jak juz poruszamy temat sprzetu pragne zwrocic uwage na stojak pod mikrofon z powyzszej fotki o odpowiednim nachyleniu pracy :) Konstrukcja z trzech popsutych statywow polmuz, laczenie na palki perkusyjne, pasek do spodni oraz tasme klejaca. Wyzej szczyt techniki ktorego nie widac.. mocowanie mikrofonu zrobione z szyjki od butelki po wodzie mineralnej wzmacniane drutem ;)
  11. Rambler Początkujący

Skoro juz powstał taki temat to moze byscie tez pisali do jakiej muzy uzywacie danego pieca, bo tak to bez wiekszego sensu. Co komus da to że sobie zobaczy czyjąś wlasnosc. Tak samo moze wejsc na strone producenta lub sklepu i sobie pooglądać, a w dalszym ciągu nie zna opinii, jak to sie w danym stylu muzycznym sprawdza. Pozdrawiam wszystkich, którzy szukają odpowiedniego wzmacniacza dla siebie. Badzcie wytrwali w przewalaniu roznych for i poszukiwaniu rzeczowych informacji.
  12. przemak Przyjaciel dzwiek.org

A ja mam takie zabawki:

Uzywam do bluesa ;-)
  13. Larsu Użytkownik

Odp: Wasze głowy, comba i paki - fotki i opisy

ouu rispecta! :) Ogolnie to wyzej nieaktualne od dawna ale znowu szykuja sie zmiany wiec nie wklejam. Jak sie dorobie nowych klockow to wkleje.. ps. cos malo wklejacie :)
  14. Hardi Aktywny Użytkownik

wklej to co masz obecnie, a jak zmienisz to znowu wkleisz :)
  15. Larsu Użytkownik

no dobra czyli jeszcze -->
    glowa po prawej paczka po lewej. Jak zmienie sprzet to podesle foto.
  16. Hardi Aktywny Użytkownik

a co chcesz kupić?
  17. jazzon Użytkownik

no i w koncu doszlo ;P
    tak na szybko.. pozniej zrobie "ladniejsze" :D

[img width=449 height=600]http://www.el-kom.net/~jazzon/RK/RK_02.jpg[/img]

[img width=400 height=299]http://www.el-kom.net/~jazzon/RK/RK_01.jpg[/img]

Share This Page