1. Przeglądasz zawartość archiwalną forum dzwiek.org z lat 2005-2011. Z początkiem 2012 forum w swojej formie do roku 2011 zostało zamknięte i jego treść pozostawiona tylko do odczytu. Jeśli chcesz brać udział w dyskusjach sprawdź stronę główną czy są na niej interesujące Cię działy.
  2. Niektóre funkcje forum wymagają rejestracji. Po założeniu własnego konta będziesz mógł korzystać z takich funkcji jak m.in. tworzenie własnych tematów i postów, edycja własnego profilu użytkownika wraz ze statusami, prywatne konwersacje pomiędzy innymi zarejestrowanymi użytkownikami forum.

Transparentne kable XLR

Dyskusja w dziale 'Kącik Gitarzysty - dyskusje o gitarach, efektach i' rozpoczęta przez Andy, 26 Marzec 2011.

1. Rafaell Użytkownik

Aż dziw że studenci cokolwiek zauważyli korzystając na codzień z sprzetu przenośnego :p
  2. czarnuch.skc Użytkownik

Zawód:
    Student/Basista/"Realizator"
    Zdziwiłbyś się, że studenci Elektroakustyki umieją słuchać...
  3. Rafaell Użytkownik

Teraz może co innego , mam znajomego który na prawdę utopił masę kasy w sprzęt i kable u niego robią zupełnie co innego niż należało by się spodziewać. One po prostu robią bajkę.
    Żaden realizm czy różne takie po prostu odrealniona muzyka coś ezoterycznego niesamowitego.
  4. przemak Przyjaciel dzwiek.org

Testy kabli glosnikowych to moje ulubione. Oczywiscie pod warunkiem, ze wprowadzimy zakaz przelykania sliny ;)
    lestek lubi to.
  5. Rafaell Użytkownik

Umieją słuchać ale za bardzo nie maja na czym, trzeba mieć dużo zaparcia żeby w tym wieku odłożyć pienidaze i mieć coś solidnego.
  6. Rafaell Użytkownik

No cóż szkoda , dla odmiany jestem za leniwy i nie chce mi się robić kabli głośnikowych :D

Share This Page