1. Przeglądasz zawartość archiwalną forum dzwiek.org z lat 2005-2011. Z początkiem 2012 forum w swojej formie do roku 2011 zostało zamknięte i jego treść pozostawiona tylko do odczytu. Jeśli chcesz brać udział w dyskusjach sprawdź stronę główną czy są na niej interesujące Cię działy.
  2. Niektóre funkcje forum wymagają rejestracji. Po założeniu własnego konta będziesz mógł korzystać z takich funkcji jak m.in. tworzenie własnych tematów i postów, edycja własnego profilu użytkownika wraz ze statusami, prywatne konwersacje pomiędzy innymi zarejestrowanymi użytkownikami forum.

To nie jest oferta pracy ale persktywa

Dyskusja w dziale 'Postprodukcja i dźwięk do filmu' rozpoczęta przez Marek Walaszek, 16 Grudzień 2011.

1. Marek Walaszek Przyjaciel dzwiek.org

Zawód:
    "Pan Akustyk"....
    DAW:
    Logic, Pro Tools
    Mam co raz więcej pracy w postprodukcji reklamowej, kinowej, TV itd. wkrótce będę rozbudowywał swoje studio do 5.1 i docelowo 7.1.

Cały czas zajmuję się muzyką ale film też mi sprawia niezłą frajdę.

Chciałbym poznać osoby z okolic Warszawy mające doświadczenie w postprodukcji i nagrywaniu lektorów i efektów w celu wymiany poglądów i , kto wie, może w przyszłości współpracy jak będziemy się rozwijać.

Wiem że forum za chwilę się zamyka, dlatego teraz korzystam z tej okazji aby nawiązać interesujące mnie przyszłościowe kontakty.
  2. Luke Audio Aktywny Użytkownik

Zawód:
    Realizator Dzwieku
    DAW:
    Pro Tools, Pyramix
    Do Wawy mam 3 godziny LOTem ale bardzo mnie zaciekawila twoja wypowiedz na temat twojego studia.

docelowo 7.1 - hmmm.....w dniu kiedy 10.1 jest juz standardem do realizacji dzwieku dla kina ( w tym rowniez muzyki) moze warto rozejrzec sie nad takim rozwiazaniem.

Pozdrawiam i zycze duzo nowych kontaktow z kolegami z branzy
  3. Marek Walaszek Przyjaciel dzwiek.org

Zawód:
    "Pan Akustyk"....
    DAW:
    Logic, Pro Tools
    Na świecie może tak, w Polsce są jeszcze kina 2.1 :D

Wszystko po kolei, kupię jak będę już do tego gotowy.

4. Lolo Stały Użytkownik

Zawód:
    pogrzebacz
    DAW:
    Reaper
    W niektórych kręgach Ferrari jest standardem, a po ulicach dalej jeżdżą Maluchy. :) 10.1, Hmmm tylko po co? Żeby jeszcze lepiej było słychać ten Polski szajs co teraz leci w kinach? Jest w Polsce kino które dysponuje takim systemem? I czy z tego hałasu co zazwyczaj jest w kinie (syk puszki od piwa obudził mi kumpla w kinie) monża rozpoznać czy to jeden głośnik czy 10?
  5. WDK Początkujący

Zawód:
    Mixing engineer, music producer
    DAW:
    Cubase, Pro Tools, Reaper
    To ja chętnie zamienię kilka zdań z kolegą po fachu :)
  6. Luke Audio Aktywny Użytkownik

Zawód:
    Realizator Dzwieku
    DAW:
    Pro Tools, Pyramix
    A od kiedy to w Polsce tylko polskie filmy w kinach mozna ogladac? ;)
    kornel_k oraz Marek Walaszek lubią to.

Share This Page