1. Przeglądasz zawartość archiwalną forum dzwiek.org z lat 2005-2011. Z początkiem 2012 forum w swojej formie do roku 2011 zostało zamknięte i jego treść pozostawiona tylko do odczytu. Jeśli chcesz brać udział w dyskusjach sprawdź stronę główną czy są na niej interesujące Cię działy.
  2. Niektóre funkcje forum wymagają rejestracji. Po założeniu własnego konta będziesz mógł korzystać z takich funkcji jak m.in. tworzenie własnych tematów i postów, edycja własnego profilu użytkownika wraz ze statusami, prywatne konwersacje pomiędzy innymi zarejestrowanymi użytkownikami forum.

Testy syntezatorów

Dyskusja w dziale 'MIDI, samplery, syntezatory' rozpoczęta przez SRsound, 17 Luty 2011.

1. SRsound Użytkownik

DAW:
    Cubase
    Witam!

Postanowiłem założyć temat, żeby można było tu zebrać wszelkie testy dostępnych obecnie syntezatorów. Jak macie jakieś linki, to fajnie by było zrobić swego rodzaju zbiór[IMG] Ja zacząłbym od Mopho Keyboard i Polyevolver PE. To ostatnie jest dosyć rzadkie u nas do pomacania.

http://www.youtube.com/watch?v=f3yFj9pKGoQ

http://www.youtube.com/watch?v=SYYgFM0pcoY

Pozdrawiam!
  2. Marc The Drummer Aktywny Użytkownik

Zawód:
    Logistyk - SAP operator
  3. VaaB Użytkownik

Zawód:
    nie-realizator
    Jest gość w Krakowie, który ma hopla na punkcie vintage`owych syntezatorów. Na jego stronie są opisy, dema mp3 i video większości zgromadzonego sprzętu.

BTW to mój pierwszy post więc witam się serdecznie, nie jestem co prawda realizatorem ale mam nadzieję się kilku rzeczy nauczyć "podsłuchując" profesjonalistów.

P.S.
    Właśnie zauważyłem że link z posta wcześniej prowadzi do profilu na youtubie tego samego pana którego stronę podałem, ale na stronie jest tego więcej niż na youtubie więc mam nadzieję że też się przyda.
  4. SRsound Użytkownik

DAW:
    Cubase
  5. SRsound Użytkownik

DAW:
    Cubase

Share This Page

Użytkownicy znaleźli tę stronę szukając wyrażeń:

1. testy syntezatorów

,
  2. syntezatory vintage