1. Przeglądasz zawartość archiwalną forum dzwiek.org z lat 2005-2011. Z początkiem 2012 forum w swojej formie do roku 2011 zostało zamknięte i jego treść pozostawiona tylko do odczytu. Jeśli chcesz brać udział w dyskusjach sprawdź stronę główną czy są na niej interesujące Cię działy.
  2. Niektóre funkcje forum wymagają rejestracji. Po założeniu własnego konta będziesz mógł korzystać z takich funkcji jak m.in. tworzenie własnych tematów i postów, edycja własnego profilu użytkownika wraz ze statusami, prywatne konwersacje pomiędzy innymi zarejestrowanymi użytkownikami forum.

TC PowerCore i Mac Lion

Dyskusja w dziale 'Komputery, Interfejsy, Oprogramowanie - Mac & PC' rozpoczęta przez markmix, 14 Listopad 2011.

1. markmix Aktywny Użytkownik

Zawód:
    Muzykant
    DAW:
    Ableton Live, Logic, Pro Tools
    Joachimie nie slyszales, czy Powercore laskawie pod 10.7 Lion chodzi ?
    Jakis forumowicz na forum Logica tutaj w Niemczech,cos tam wypisywal ze nie ma problemu, ale nikt wiecej tego nie potwierdzil. Szkoda byloby PoCo i szczerze powiedziawszy szczegölnie ze wzgledu na MD3 .
  2. JoachimK moderator globalny

niestety nie wiem, używam na pecetach, a na maku maku mam 10.6.8
  3. markmix Aktywny Użytkownik

Zawód:
    Muzykant
    DAW:
    Ableton Live, Logic, Pro Tools
    Ja tez wlasnie i zanosi sie ze jeszcze dlugo uzywac bede.Na jedynym laptopie (Macbook Pro 2009) ,na ktörym 10.7 zainstalowalem,stwierdzam,ze jest nienormalnie buggy i czuje sie jak Win Vista przed SP1 ...:D
    Na muzycznych kompach trzeba odczekac, a i nie ma sie specjalnie do czego spieszyc ,bo jakichs extra funkcji dla muzycznych kompöw nie stwierdza sie....
  4. Iro Użytkownik

Zawód:
    Muzyka i Komputery
    DAW:
    Cubase, Logic, Pro Tools
    Zawsze było tak, że najlepsze systemy Apple to takie, przy których już przestali grzebać. Ja niestety muszę zacząć testować Liona, bo już pojawił się jeden program, który ma optymalizację zrobioną pod ten system i ma wtedy wyższą wydajność. Ale jak na razie Cubase, Logic, ProTools lepiej chodzą pod Snow.

Share This Page