1. Przeglądasz zawartość archiwalną forum dzwiek.org z lat 2005-2011. Z początkiem 2012 forum w swojej formie do roku 2011 zostało zamknięte i jego treść pozostawiona tylko do odczytu. Jeśli chcesz brać udział w dyskusjach sprawdź stronę główną czy są na niej interesujące Cię działy.
  2. Niektóre funkcje forum wymagają rejestracji. Po założeniu własnego konta będziesz mógł korzystać z takich funkcji jak m.in. tworzenie własnych tematów i postów, edycja własnego profilu użytkownika wraz ze statusami, prywatne konwersacje pomiędzy innymi zarejestrowanymi użytkownikami forum.

System bezprzewodowy

Dyskusja w dziale 'Kącik Gitarzysty - dyskusje o gitarach, efektach i' rozpoczęta przez yavek, 7 Lipiec 2011.

1. yavek Użytkownik

Mam już trochę dość plątania się w kablach na scenie więc pomyslałem sobie, że system bezprzewodowy byłby dobrym rozwiązaniem. Niestety nie mam na ten temat żadnej wiedzy. Proszę więc doradźcie jakieś niedrogie rozwiązanie.
  2. slavedriver Użytkownik

Kolego, leć do kiosku i kup sobie lipcowy numer "Estrada i Studio". Otwórz na stronie 44 i przeczytaj test bezprzewodowego systemu AKG WMS 40 Mini. dodam tyle, że ja mam zamiar w stosunkowo niedługim czasie go zakupić, bo jest tani i wystarczająco odpowiedni do moich potrzeb.

Pozdrawiam,
    slavedriver
  3. yavek Użytkownik

To jak go zakupisz to napisz coś, bo recenzje w prasie nie zawsze są wiarygodne. Ale propozycja całkiem całkiem.......
  4. dred Super Moderator

Zawód:
    kucharz
    DAW:
    Logic, Pro Tools
    Kupcie jak już ten droższy model AKG, WMS Pro się chyba nazywa. Ale to minimum jest i bałbym się go brać na koncert plenerowy gdzie w powietrzu dużo się dzieje. Moim zdaniem takim minimum do gitary gdzie nie boję się występować na żadnej scenie to system sennheisera nawet i g2. EW 152 minimum i patrzeć wyżej. to jest coś co je fajne. Broń boże nie LINE6 bo bardzo łatwo w nim przełączać banki i się robią problemy na scenie.

pozdro
  5. Luke Audio Aktywny Użytkownik

Zawód:
    Realizator Dzwieku
    DAW:
    Pro Tools, Pyramix
  6. slavedriver Użytkownik

Najprędzej w przyszłym miesiącu, ale być może jeszcze trochę później, bo w wakacje pewnie nie będziemy koncertować.

Ja jestem już raczej zdecydowany na tego AKG Mini właśnie. Chyba, że znajdzie się coś w zbliżonej cenie co mogłoby konkurować.

Share This Page

Użytkownicy znaleźli tę stronę szukając wyrażeń:

1. system bezprzewodowy akg wms mini opinie