1. Przeglądasz zawartość archiwalną forum dzwiek.org z lat 2005-2011. Z początkiem 2012 forum w swojej formie do roku 2011 zostało zamknięte i jego treść pozostawiona tylko do odczytu. Jeśli chcesz brać udział w dyskusjach sprawdź stronę główną czy są na niej interesujące Cię działy.
  2. Niektóre funkcje forum wymagają rejestracji. Po założeniu własnego konta będziesz mógł korzystać z takich funkcji jak m.in. tworzenie własnych tematów i postów, edycja własnego profilu użytkownika wraz ze statusami, prywatne konwersacje pomiędzy innymi zarejestrowanymi użytkownikami forum.

Steven Slate Drums

Dyskusja w dziale 'MIDI, samplery, syntezatory' rozpoczęta przez jacko, 12 Kwiecień 2007.

1. jacek.mixer Administrator

Zawód:
    mikser
    DAW:
    Pro Tools
    Czy ma ktos te sample?
    Jak ich uzywacie? Drumagog, Battery, ....... ?
  2. jacek.mixer Administrator

Zawód:
    mikser
    DAW:
    Pro Tools
    naprawde nikt nie ma?
  3. kluczewp Użytkownik

A może macie ochotę się na nie złożyć?? Powiedzmy w 10 osób wyjdzie nam znośna cena?
  4. skibas Użytkownik

DAW:
    Logic
    całkiem nie głupi pomysł, tylko co na to licencja?
  5. kluczewp Użytkownik

Jakby Steven wiedział jakie są u nas warunki (średnia krajowa 3500 zł , u nich 8500 ,mają 40 pare godzin mniej pracy w miesiącu, sprzęt tańszy do 4 razy) to na pewno by się ucieszył ,że chcemy kupić jego produkt a nie poczekać kiedy pojawi się na torrencie lub emule. To rozumiem ,że jest nas już dwie osoby :).
  6. skibas Użytkownik

DAW:
    Logic
    no tylko, że musiałoby nas być przynajmniej 5 a najlepiej faktycznie 10 osób
  7. kajtek Użytkownik

Zawód:
    Gitara, wzmacniacz, kabel...
    DAW:
    Logic, Pro Tools
  8. fatarr Użytkownik

Witam !!!

Myślę że BFD trochę marnie wypada przy Steven Slate Drums.Dobry pomysł z tym kupnem wchodzę w to.( ciekawe czy jest możliwść sciągnięcia po zakupie???)

Pozdrawiam.
  9. kajtek Użytkownik

Zawód:
    Gitara, wzmacniacz, kabel...
    DAW:
    Logic, Pro Tools
    Hej!

Rozumiem, ze brzmienia z BFD ? Bo ja ich nie uzywalem od razu kupilem Platinium Samples...
    Pozdrawiam!
  10. fatarr Użytkownik

Witam !!
    Słyszałem brzmienia Platinum Samples i tak samo nie podobają mi się są jakieś za płaskie i twarde.Dopiero jak użyłem Drumagoga z Atelier Robin Natural Drum i z BFD to zaczęło grać.

Pozdrawiam
  11. kluczewp Użytkownik

Razem z jedną osobą na privie , jest nas już 5 osób gotowych do zamówienia. Czekamy do końca tygodnia i zamawiamy w tyle osób, ile się do tego czasu zgłosi? Jest też możliwość kupienia tylko chyba 4 wybranych zestawów za 40 dol, ale musielibyśmy podjąć wspólną decyzje, które to by były:). Mój typ padłby na : NeverKit (Nirvana) , AC Kit (AC/DC) , Dream Kit (Dream Theater) , Black Kit (Metallica). Ewentualnie możemy kupić wersję LE - $199
    Jaka decyzja?
  12. fatarr Użytkownik

Witam !!!

Ma to sens czyli NeverKit (Nirvana) , AC Kit (AC/DC) , Dream Kit (Dream Theater) , Black Kit (Metallica).Ciekawe czy jest opcja download po zakupie kartą.
    Tam z tego co widziałem jest jeszcze jakaś wersja za ponad 300 dolarów
    A jeszcze jedno czy doczytaliście się jakie próbki są np Dry,Room itd.....???

Pozdrawiam
  13. jacek.mixer Administrator

Zawód:
    mikser
    DAW:
    Pro Tools
    nie ma opcji download, tylko i wylacznie plyta przysylana do domu
    wszystkie pliki w zestawie maja zaaplikowany numer seryjny jako zabezpieczenie przed kopiowaniem ("znak wodny") , dlatego download nie jest dostepny - zamiast tego indywidualnie dla kazdego klienta jest wypalana plytka

w ten sposob w razie czego firma wie pod ktory adres wysylac antyterrorystow jak sample pojawia sie w internecie :) - i dlatego do tej pory na szczescie jeszcze sie nie pojawily w pirackim obiegu - gdyby tak sie stalo, pewnie przestaliby nad nimi pracowac, a szykuja sie juz kolejne ciekawe upgrade'y (btw. - jesli byly kupione do sierpnia 2006 ma sie dozywotnio darmowe upgrade'y)

znacznie fajniejsze sa sample z podstawowych pakietow bardziej niz te sygnowane (czyli te numerowane Kick1, Kick2, itd.)

obecnie sa 4ry rodzaje kazdego bebna:
    Z1 - mono, bliskie ujecie z minimalna przestrzenia
    Z2 - stereo, bliskie ujecie + dosc duza stereofoniczna przestrzen
    Z3 - mono, tylko bliskie ujecie
    Z4 - sam ambient

niedlugo bedzie rowniez chyba Z5, ktory bedzie zawieral sample bez jakiejkolwiek obrobki (Z1-Z4 sa przegrane przez kompresory, eq, tasme, reverby, itd.)
  14. undereason Użytkownik

przepraszam Was, bo najzwyczajniej nie jestem pewien, a nie wynika to wprost z postów- czy chodzi Wam o group buying, na zasadzie, że będzie nas 50 osób, to opuszczą cenę za sztukę, czy o to, że każdy da 5$, a będzie używał, jakby kupił normalnie sam program?
    najpewniej chodzi o przypadek pierwszy, ale nie znalazłem na stronie ssd podobnej możliwości. nie znalazłem również opcji 4kity/40$. moze ktoś podać linki?
  15. fatarr Użytkownik

raczej z ceny nie zejdą .Zastanawiam się tylko jak działa ten numer seryjny czy 10 osób będzie mogło korzystać z jednego numeru .Może zaczekać lepiej na te próbki z Z5??? no chyba że upgrade będzie darmowy.
    Mi udało się ściągnąć jakieś 3 małe zestawy werbla z1 , z2 i z3 w formacie drumagog.

Pozdrawiam
  16. fatarr Użytkownik

17. Hollowman Konto zlikwidowane na zyczenie uzytkownika

Zawód:
    Wkurzanie ludzi...:)
    ja mam niestety superiora 2.0 ale czytalem duzo dobrego SSlateach - szczegolnie ze werble i stopy ma dobre i do ego teraz jakis update chyba wyszedl.
  18. sinquestsound Konto zlikwidowane na zyczenie uzytkownika

Nie pytajcie skąd...

Witam,

Nie pytajcie skąd mam jeżeli ktoś nie chce niech nie ściąga, gog i wav format...

1 kick,
    3 snares
    ,

[IMG][IMG]

Linki zostaly usuniete na prosbe tworcy sampli.
    "This was a free snare we released a long time ago but it
    was only to be distributed by us.. so this was a violation of our
    copyright."
    (to byla darmowa probka werbla ktora wydalismy bardzo dawno temu, ale moze byc rozpowszechniana tylko przez nas. Publikowanie probek w innych miejscach jest lamaniem naszych praw autorskich)

Pozdrawiam,
  19. jacek.mixer Administrator

Zawód:
    mikser
    DAW:
    Pro Tools
    We have watermarking protection so we'd know exactly which customer would be doing the copying.
    We would shut down that users registration so that no one else would be able to authorize the software, etc... So it wouldn't work.

- to dotyczy sytuacji, w ktorej kilka osob wspoldzieliloby jedna kopie Steven Slate Drums
  20. Dario2 Użytkownik

Steven Slate 3.0

Witam,

Bardzo dobra wiadomość.
    Steven Slate Drums 3.0 jest już dostępne.
    Dotychczasowi użytkownicy, będący również członkami forum SSD, mogą dokonać upgradu, korzystając ze specjalnego linka:
    Steven Slate Drums View topic - FORUM MEMBERS ONLY... GET 3.0 UPGRADE HERE!!!

Ja skorzystałem dzisiaj z tego dobrodziejstwa. Ponieważ akurat zakupu dokonałem po 1 sierpnia 2008, byłem uprawniony do darmowego upgrade. No nie całkiem, bo musiałem zapłacić 15 $ za koszty pakowania i transportu.
    Jednak to żaden koszt w porównaniu z wartością jaką sprezentował nam Steve.
    Nowe rewelacyjne brzmienia możecie posłuchać i pooglądać tutaj:
    Index of /david
    Dla mnie rewelka.

Nowi użytkownicy, którzy dopiero planują zakup będą mogli zamówić poprzez oficjalną stronę, która na dniach na być zmodyfikowana.
    Więcej szczegółów, odnośnie cen, zawartości, wersji oprogramowania itd, możecie znaleźć na forum :
    Steven Slate Drums Index page

Pozdrawiam,

Share This Page

Użytkownicy znaleźli tę stronę szukając wyrażeń:

1. steven slate drums torrent

,
  2. steven slate drums peb

,
  3. steven slate drums 4

,
  4. steven slate drums 4.0 peb,
  5. 8. steven slate drums platinum 4.0,