1. Przeglądasz zawartość archiwalną forum dzwiek.org z lat 2005-2011. Z początkiem 2012 forum w swojej formie do roku 2011 zostało zamknięte i jego treść pozostawiona tylko do odczytu. Jeśli chcesz brać udział w dyskusjach sprawdź stronę główną czy są na niej interesujące Cię działy.
  2. Niektóre funkcje forum wymagają rejestracji. Po założeniu własnego konta będziesz mógł korzystać z takich funkcji jak m.in. tworzenie własnych tematów i postów, edycja własnego profilu użytkownika wraz ze statusami, prywatne konwersacje pomiędzy innymi zarejestrowanymi użytkownikami forum.

Steven Slate Drums 3.5 Platinum CYBER MONDAY SPECIAL za 149$

Dyskusja w dziale 'Nowe produkty i wydarzenia' rozpoczęta przez Robert999, 28 Listopad 2011.

1. Robert999 Początkujący

Dziś (poniedziałek 28.11.2011) można kupić SSD Platinum za 149$.

http://stevenslatedrums.com/order3.html

Właśnie stałem się szczęśliwym posiadaczem :)
  2. RX75 Aktywny Użytkownik

DAW:
    Reaper
  3. darekzagan Początkujący

Cześć szukam pomocy jak dokonać zakupu Steven slate chcę zdążyć jeszcze dzisiaj, napisz mi jak robiłeś zakup ja próbowałem u nich w sklepie ale po wpisaniu wszystkich danych karta itp otrzymałem info, że transakcja odrzucona i nie doszło do zakupu nie wiem co robię źle?nie chcę namieszać dzisiaj dopiero zarejestrowałem się w PayPal i nie za bardzo ogarniam o co tam chodzi , chociaż pozornie niby to proste ale jakoś mi nie wyszło jak możesz to proszę kontakt lub info
  4. masterofphysicalchemistry Aktywny Użytkownik

nie musisz tego robic przez PayPal - wystarczy kliknac "credit card", wpisujesz swoje dane z karty i zaraz masz link do sciagniecia

Share This Page

Użytkownicy znaleźli tę stronę szukając wyrażeń:

1. Steven Slate Drums

,
  2. steven slate

,
  3. steven slate drums sklep

,
  4. STEVEN SLATE DRUMS PLATINUM VERSION 3.5