1. Przeglądasz zawartość archiwalną forum dzwiek.org z lat 2005-2011. Z początkiem 2012 forum w swojej formie do roku 2011 zostało zamknięte i jego treść pozostawiona tylko do odczytu. Jeśli chcesz brać udział w dyskusjach sprawdź stronę główną czy są na niej interesujące Cię działy.
  2. Niektóre funkcje forum wymagają rejestracji. Po założeniu własnego konta będziesz mógł korzystać z takich funkcji jak m.in. tworzenie własnych tematów i postów, edycja własnego profilu użytkownika wraz ze statusami, prywatne konwersacje pomiędzy innymi zarejestrowanymi użytkownikami forum.

Steve Jobs nie żyje...

Dyskusja w dziale 'Nowe produkty i wydarzenia' rozpoczęta przez lampek, 6 Październik 2011.

1. lampek Użytkownik

Zawód:
    Chyba realizator dźwięku/producent muzyczny
    DAW:
    Samplitude
  2. dominik.wieczorek Przyjaciel dzwiek.org

Zawód:
    Realizator Dżwięku
  3. Bunkertor Początkujący

Zawód:
    myśliciel semiproduktywny
  4. Lex Aktywny Użytkownik

Zawód:
    Manager
  5. BtQ Stały Użytkownik

DAW:
    Pro Tools
    Genialny wizjoner.
    W hołdzie dla Jobsa zrobiliśmy dziś zdjęcia wszystkich starych maków w naszej firmie ;)
    Mam nadzieję, że Apple da sobie rade bez niego.
    IMG_0598.JPG
  6. jarektoifl Stały Użytkownik

DAW:
    Pro Tools
    Niestety,w tak mlodym wieku.56 lat to niewiele,ale ostatnio sie rowniez zalamalem bo moj kumpel w wieku 35 lat ma zlosliwa bestie,to jest dopiero smutne.
  7. klarnetwielki Początkujący

DAW:
    Logic
    mam podobnie + clon, power computing na finder 7.6,-stare dobre czsy...
    Stave rest in peace
  8. xchomik Użytkownik

Zawód:
    inżynier dźwięku
    Hmmm... te szare skrzynki z prawej to chyba by trzeba było no tak... trochę z boku postawić, bo to zdaje się nie za jego czasów one powstały ;). Niemniej mi też smutno, że już go nie zobaczę na scenie prezentującego nowości Apple :(.

Share This Page