1. Przeglądasz zawartość archiwalną forum dzwiek.org z lat 2005-2011. Z początkiem 2012 forum w swojej formie do roku 2011 zostało zamknięte i jego treść pozostawiona tylko do odczytu. Jeśli chcesz brać udział w dyskusjach sprawdź stronę główną czy są na niej interesujące Cię działy.
  2. Niektóre funkcje forum wymagają rejestracji. Po założeniu własnego konta będziesz mógł korzystać z takich funkcji jak m.in. tworzenie własnych tematów i postów, edycja własnego profilu użytkownika wraz ze statusami, prywatne konwersacje pomiędzy innymi zarejestrowanymi użytkownikami forum.

Skawinski guitar rig by MARK L

Dyskusja w dziale 'Kącik Gitarzysty - dyskusje o gitarach, efektach i' rozpoczęta przez waleczny_gladiator, 4 Grudzień 2009.

1. waleczny_gladiator Początkujący

2. Gitarniak Użytkownik

Fajne graty...czekam na tą płytę solową....:)

PS.Ciekawe kiedy Jacek Królik się w końcu zdecyduje na swój solowy projekt....

Pozdrawiam:)
  3. Linia K Początkujący

szkoda tylko że kombiwar
  4. jaca Stały Użytkownik

Myślałem że z SS podjąłeś ten temat, a tu dziś taka wpadka:) Już tydzień temu była tam dyskusja i polew;):D

Co nie znaczy, że nie może być drugiej tutaj:)
  5. jarektoifl Stały Użytkownik

DAW:
    Pro Tools
    Swiatowy sound i profesionalizm,ten facet zagra jeden dzwiek i az sie chce go sluchac.Uwielbiam jego brzmienie.
  6. jaca Stały Użytkownik

gada gada,:)
  7. Linia K Początkujący

szkoda tylko że nic z tych dźwięków nie wynika ( a mogłoby)
  8. jarektoifl Stały Użytkownik

DAW:
    Pro Tools
    Dlaczego ta uwazasz,posluchaj tej melodii w tle.ktora leci pod wywiadem,jest piekna,gra i brzmienie na miare Lukathera czy Gilmoura.
  9. dominik.wieczorek Przyjaciel dzwiek.org

Zawód:
    Realizator Dżwięku
    TY sie zgrywasz jarek bo juz nie wiem :D
  10. Linia K Początkujący

tylko zauważ jakie kompozycje piszą Gilmour a jakie Skawa, ja nie ujmuje profesjonalizmu Skawie i lat na estradzie ale piosenki ma drewniane

poza tym są przepłacani i poza poważną dyskusją o muzyce kiedy np. taki Lachowicz czy Cieślak gra za pół darmo i nie pokazuje się na tle racków jak dzieciak
    basta
  11. dominik.wieczorek Przyjaciel dzwiek.org

Zawód:
    Realizator Dżwięku
    ma kase to kupuje racki ;]
  12. Lolo Stały Użytkownik

Zawód:
    pogrzebacz
    DAW:
    Reaper
    Gilmour to muzyk, a Skawiński to łysy, starszy pan, grający na gitarze w Polskim zespole popowym.
  13. dred Super Moderator

Zawód:
    kucharz
    DAW:
    Logic, Pro Tools
    pytanie - po co dają chłopaki (w tym Skawa) w okolicach pierwszego progu jakąś szmatkę/hustę ? żeby wyeliminować drganie strun czy co?
  14. Smiechu Stały Użytkownik

Zawód:
    Inżynier Konstruktor
    DAW:
    Sonar
    To gumka do włosów... ściąga się ją na 1 próg... żeby np. podczas grania tapingiem itp... nie wzbudzały się nieużywane struny...
  15. dominik.wieczorek Przyjaciel dzwiek.org

Zawód:
    Realizator Dżwięku
    mnie zastnawia jak mu sie uklada prawa dlon jak cos gra. troche jakby jakis gejowski alkohol pil :)
  16. dred Super Moderator

Zawód:
    kucharz
    DAW:
    Logic, Pro Tools
    oka, dzięki.
  17. jarektoifl Stały Użytkownik

DAW:
    Pro Tools
    Nie zgrywam sie,ja naprawde lubie brzmienie lysego,a muzycznie nie mozna mu nic zarzucic,piosenki ktore pisze w Kombi(i:)) sa naprawde dobre,gdyby teksty ktos mu napisal porzadne,wtedy chyba bym sobie nawet kupil to na CD:)W ONA pokazal jak mozna brzmiec zajebiscie mocno i dobrze.Uwazacie,ze Skawa jest amatorem?Nie powinno sie go krytykowac za uprawiany gatunek muzyczny.Posluchajcie tego

Chcialbym potrafic pisac takie melodie,czego zycze sobie.
  18. konop_tnt Stały Użytkownik

DAW:
    Cubase
    Tym nowym Kombii mnie nie przekonuje do siebie, ale to bardzo dobry gitarzysta.
  19. dominik.wieczorek Przyjaciel dzwiek.org

Zawód:
    Realizator Dżwięku
    nie no jesli chodzi o o.n.a to koles masakrowal, ale w kombi polowa hitow jest podobna melodycznie. np to co dales i pokolenie czy jakos tak. to powoduje pewien jakby dla mnie poziom ograniczenia.
  20. jarektoifl Stały Użytkownik

DAW:
    Pro Tools
    Ja to wszystko rozumiem,ale to nie dyskfalifikuje tego pana jako gitarzysty bo o tym godka,dla mnie to genialny muzyk a ten "Slad" jest jego najladniejszym numerem popowym.Massacre a czy w porzadku,jest to ze teraz polowa popowych piosenek na swiecie to kopia "Womanizer" Britney Spears?Na szczescie po to zrobili sklepy internetowe,ze mozna sobie kupic jedna piosenke a nie cala plyte jesli 9 na 10 piosenek jest do d...!!!:D:D:D

Share This Page

Użytkownicy znaleźli tę stronę szukając wyrażeń:

1. dlaczego skawiński jest lysy