1. Przeglądasz zawartość archiwalną forum dzwiek.org z lat 2005-2011. Z początkiem 2012 forum w swojej formie do roku 2011 zostało zamknięte i jego treść pozostawiona tylko do odczytu. Jeśli chcesz brać udział w dyskusjach sprawdź stronę główną czy są na niej interesujące Cię działy.
  2. Niektóre funkcje forum wymagają rejestracji. Po założeniu własnego konta będziesz mógł korzystać z takich funkcji jak m.in. tworzenie własnych tematów i postów, edycja własnego profilu użytkownika wraz ze statusami, prywatne konwersacje pomiędzy innymi zarejestrowanymi użytkownikami forum.

Selekcja Klientów

Dyskusja w dziale 'Q&A - Marcin Bors (zakończone)' rozpoczęta przez dejote, 5 Grudzień 2010.

1. dejote Użytkownik

Zawód:
    inżynier dźwięku/reżyser filmowy
    Wspomniałeś w "Prywatnej Kolekcji" dla "Trójki", że z góry odrzucasz propozycję ludzi którzy chcą brzmieć jak ostatnia płyta Hey. Jest to zrozumiałe, ale zastanawia mnie też czy producent tak zapracowany jak Ty, dokonuje selekcji potencjalnych klientów np. ze względu na ich umiejętności muzyczne, muzykę którą tworzą, lub to jak z nimi się pracuje, i na tej podstawie przyjmuje zlecenie bądź z niego rezygnuje?
  2. marcin.bors gość specjalny

Witaj!

Uwaga - wymieniam:

- czy jestem w stanie sie czegos nauczyc od wspolpracownika?

- czy jestesmy w stanie wspolnie spedzic kreatywnie i elektryzujaco czas? (czasami proces produkcji plyty to np 12 miesiecy..)

- czy osoba z ktora pracuje jest otwarta na eksperymenty?

- czy osoba z ktora pracuje naprawde kocha muzyke? (wybacz sentymentalizm..)

- czy bede w stanie pomoc obrac wlasciwy kierunek i nie zjadac przy tym wlasnego ogona?

Oczywiscie pytan ktore sobie stawiam jest znacznie wiecej. Te sa jednak najwazniejsze.

Przynajmniej w chwili obecnej.

M
    Dzidzia lubi to.
  3. dejote Użytkownik

Zawód:
    inżynier dźwięku/reżyser filmowy
    I to jest właśnie sedno całej sprawy ! Spotkałem na swojej drodze muzyków którzy używali muzyki jedynie do pokazania światu "jak dobry jestem i jakie skomplikowane solówki potrafię zagrać", zupełnie nie martwiąc się jaką to ma wartość muzyczną.

Share This Page

Użytkownicy znaleźli tę stronę szukając wyrażeń:

1. selekcja klientów