1. Przeglądasz zawartość archiwalną forum dzwiek.org z lat 2005-2011. Z początkiem 2012 forum w swojej formie do roku 2011 zostało zamknięte i jego treść pozostawiona tylko do odczytu. Jeśli chcesz brać udział w dyskusjach sprawdź stronę główną czy są na niej interesujące Cię działy.
  2. Niektóre funkcje forum wymagają rejestracji. Po założeniu własnego konta będziesz mógł korzystać z takich funkcji jak m.in. tworzenie własnych tematów i postów, edycja własnego profilu użytkownika wraz ze statusami, prywatne konwersacje pomiędzy innymi zarejestrowanymi użytkownikami forum.

sample tank? kontakt? moze cos innego?

Dyskusja w dziale 'MIDI, samplery, syntezatory' rozpoczęta przez Grucha96, 29 Lipiec 2011.

1. Grucha96 Użytkownik

Witam chce sobie kupic porzadna wtyczke vst dzieki ktorej bede mogl robic linie melodyjne i linie bassowe nie uzywajac niczego innego,zalezy mi zeby miala bardzo dobre barwy bez uzywania jakiejs syntezy,glownie chodzi mi o dzwieki instrumentow oraz bassy ale dobre dzwieki elektroniczne tez sie przydadza,wiec jaka wtyczka pod tym wzgledem wypadnie najlepiej?i czy taka wtyczka dorowna brzmieniami np.korgowi m50?
  2. conr4d Użytkownik

3. andrzej887 Początkujący

Do basu . Do tego Omnisphere . Kontakt 4 z bankami i można zacząć coś mieszać .
  4. Grucha96 Użytkownik

tylko problem w tym ze moge wydac 600zl,no max 800zl moze miroslav philharmonik bylby dobry?
  5. waldi40 Początkujący

DAW:
    Cubase
  6. Grucha96 Użytkownik

no dobra a czy miroslav philharmonik dorownalby brzmieniami korgowi m50?
  7. waldi40 Początkujący

DAW:
    Cubase
    KORG
    120dzwiekow
    600brzmien zajmujacych 256 MB pamieci

PHLHARMONIK
    250 dzwiekow
    4200brzmien zajmujacych ponad 7Gb pamieci
  8. Voyac Początkujący

No ja bym się w klawisze nie pakował. Jedyny klawisz, który może jako-tako konkurować to kurzweil pc3/x/k. Cała reszta ma śmieszne i sztuczne smyki.
  9. Grucha96 Użytkownik

no a czy jakas inna wtyczka dorowna philharmonikowi jezeli chodzi o zywe brzmienia?bo ja mam nielegalna wersje classic edition(ta co ma 250 brzmien) w sumie nie narzekam ale spodziewalem sie czegos lepszego jezeli chodzi o brzmienie no moze to dlatego ze jest ich tak malo,ale zrobilem na tym 2 bity i wsumie brzmia dobrze
  10. Smiechu Stały Użytkownik

Zawód:
    Inżynier Konstruktor
    DAW:
    Sonar
    EWQL symphonic orchestra, lub inne pakiety EWQL

Sent using Forum Runner

Share This Page

Użytkownicy znaleźli tę stronę szukając wyrażeń:

1. najlepsze sample kontakt

,
  2. kontakt dźwięki