1. Przeglądasz zawartość archiwalną forum dzwiek.org z lat 2005-2011. Z początkiem 2012 forum w swojej formie do roku 2011 zostało zamknięte i jego treść pozostawiona tylko do odczytu. Jeśli chcesz brać udział w dyskusjach sprawdź stronę główną czy są na niej interesujące Cię działy.
  2. Niektóre funkcje forum wymagają rejestracji. Po założeniu własnego konta będziesz mógł korzystać z takich funkcji jak m.in. tworzenie własnych tematów i postów, edycja własnego profilu użytkownika wraz ze statusami, prywatne konwersacje pomiędzy innymi zarejestrowanymi użytkownikami forum.

Roland R-MIX

Dyskusja w dziale 'Nowe produkty i wydarzenia' rozpoczęta przez JoachimK, 16 Wrzesień 2011.

1. JoachimK moderator globalny

2. AKYSZ Stały Użytkownik

łoooołłł... znikający wokal... mam takie jedno demo, gdzie chcę się wyciąć i nagrać od nowa. będę próbował... od grudnia

ps. ciekawe jaki wpływ będzie miał ten program na muzykę. Myślę, że wokaliści będą mieli spore pole do popisu. Wyobraźcie sobie wysyp "coverów" znanych utworów z innym wokalem, albo "nowych" utworów w stylu: music by metallica, lyrics by: blablabla

Share This Page

Użytkownicy znaleźli tę stronę szukając wyrażeń:

1. roland r-mix

,
  2. roland r mix