1. Przeglądasz zawartość archiwalną forum dzwiek.org z lat 2005-2011. Z początkiem 2012 forum w swojej formie do roku 2011 zostało zamknięte i jego treść pozostawiona tylko do odczytu. Jeśli chcesz brać udział w dyskusjach sprawdź stronę główną czy są na niej interesujące Cię działy.
  2. Niektóre funkcje forum wymagają rejestracji. Po założeniu własnego konta będziesz mógł korzystać z takich funkcji jak m.in. tworzenie własnych tematów i postów, edycja własnego profilu użytkownika wraz ze statusami, prywatne konwersacje pomiędzy innymi zarejestrowanymi użytkownikami forum.

Roland ED PC 300

Dyskusja w dziale 'MIDI, samplery, syntezatory' rozpoczęta przez matka boska, 28 Lipiec 2011.

1. matka boska Początkujący

Ile ta klawiatura sterująca może być teraz warta?
    Na Ebay jest duża rozbieżność i nie wiem czym się sugerować.

Z góry dzięki za pomoc.
  2. AKYSZ Stały Użytkownik

Z reguły należy sugerować się ceną, potem opisem, ale o "matko boska" :ehhh: jak Ty nie wiesz, to co my, Twoje :sheep::sheep::sheep: możemy? ;)
  3. matka boska Początkujący

Myślałem, że na tym forum same wyjadacze i że rzucając hasło od razu wyłapie odpowiedź.
    Nie wiem sam jaka może być wartość tej klawiatury bo nie ja ją kupowałem.
    Mam w głowie przedział cenowy ale wolałbym zaczerpnąć wiedzy u kogoś kto jest na bieżąco zanim wystawie na aukcje.
  4. AKYSZ Stały Użytkownik

Wiesz, nie podałeś cen, opisów stanów technicznych, nic. Przecież nikt nie będzie szukał za Ciebie ofert.
    Ja mam w głowie więcej niż "przedział cenowy" i też mi nikt w tym nie pomoże, bo jak bez szerszego wyjaśnienia?
    Dlatego nie pytam ;)

Share This Page

Użytkownicy znaleźli tę stronę szukając wyrażeń:

1. roland pc300

,
  2. roland pc-300 cena

,
  3. PC-300 roland