1. Przeglądasz zawartość archiwalną forum dzwiek.org z lat 2005-2011. Z początkiem 2012 forum w swojej formie do roku 2011 zostało zamknięte i jego treść pozostawiona tylko do odczytu. Jeśli chcesz brać udział w dyskusjach sprawdź stronę główną czy są na niej interesujące Cię działy.
  2. Niektóre funkcje forum wymagają rejestracji. Po założeniu własnego konta będziesz mógł korzystać z takich funkcji jak m.in. tworzenie własnych tematów i postów, edycja własnego profilu użytkownika wraz ze statusami, prywatne konwersacje pomiędzy innymi zarejestrowanymi użytkownikami forum.

PSP oldTimerME (Master Edition)

Dyskusja w dziale 'Nowe produkty i wydarzenia' rozpoczęta przez JoachimK, 9 Maj 2011.

1. dr_After Początkujący

Ale nikt nie wypowiedział się co do linku w pliku soundcloud. Podobne? Niepodobne? ;) Bo jak dla mnie to aż łudząco podobne. Jeżeli ktoś chciałby porównać wersje z pliku soundcloud z oryginałem, to link do wersji suchej jest w teście Stevena Slate'a, który linkowałem jako pierwszy. Co do oldtimera - zgadzam się, że brzmi świetnie, nawet jeśli nie stara się emulować konkretnego klasyka. Swoje linki wrzuciłem, bo akurat 1176 było wywołane do tablicy w kontekście dyskusji.
  2. JoachimK moderator globalny

Ja już jestem poza możliwością odsłuchu więc póki co nic nie powiem ;)
    Fajnie by było, gdybyś podłączył się ze swoimi wcześniejszymi wypowiedziami pod któryś z wątków o 1176, gdzie są inne przykłady próbek, będzie to lepsze miejsce do ocen tych symulacji, bo - jak już sam zauważasz - PSP oldTimer nie ma za zadanie odwzorowywać jakieś konkretne urządzenia :)
  3. JoachimK moderator globalny

BtQ oraz AKYSZ lubią to.
  4. jarektoifl Stały Użytkownik

DAW:
    Pro Tools
    Joachim,czy jaskolki cwierkaja cos o tym,czy powstana wersje TDM?Czy raczej PSP nie chce sie pchac w ten format wtyczek:):):)
  5. JoachimK moderator globalny

Nie sądze, by było zrobione dla TDM ;)
  6. artree Użytkownik

DAW:
    Pro Tools
    Wlasnie testuje i wersje ME i te poprostu oldtimer i jestem pod wrazeniem. Bas siadl od razu, bebny takze ladnie se wyrownaly oraz na sumie wrzucilem wersje ME i ladnie skleilo do siebie calosc. Jedynie na gitary przesterowane tak sobie zadzialal, ale wiadomo ze te sa juz samym przesterem kompresowane i wokal tak sobie usadzil. Wyrownal ladnie, ale jakby nie wyciagnal do przodu. Cena obecna 99$ jest bardzo OK za komplet :)
    Dzieki JoachimK ze na niego trafilem.
    JoachimK lubi to.

Share This Page

Użytkownicy znaleźli tę stronę szukając wyrażeń:

1. soundcloud podobne strony