1. Przeglądasz zawartość archiwalną forum dzwiek.org z lat 2005-2011. Z początkiem 2012 forum w swojej formie do roku 2011 zostało zamknięte i jego treść pozostawiona tylko do odczytu. Jeśli chcesz brać udział w dyskusjach sprawdź stronę główną czy są na niej interesujące Cię działy.
  2. Niektóre funkcje forum wymagają rejestracji. Po założeniu własnego konta będziesz mógł korzystać z takich funkcji jak m.in. tworzenie własnych tematów i postów, edycja własnego profilu użytkownika wraz ze statusami, prywatne konwersacje pomiędzy innymi zarejestrowanymi użytkownikami forum.

(przed) świąteczny GROUP BUY

Dyskusja w dziale 'Nowe produkty i wydarzenia' rozpoczęta przez AKYSZ, 28 Październik 2011.

?

Czy planujesz w okresie "przedświątecznym" zakup sprzętu studyjnego?

Poll closed 11 Listopad 2011.
tak, bez względu na ceny, bo potrzebuję ilość głosów: 3 11.5%
nie ilość głosów: 2 7.7%
tak, ale jak będzie zniżka min.10% od ceny katalogowej ilość głosów: 0 0.0%
tak, ale jak będzie zniżka min. 15% od ceny katalogowej ilość głosów: 0 0.0%
tak, ale jak będzie zniżka min.20% od ceny katalogowej ilość głosów: 2 7.7%
tak, ale jak będzie zniżka min.25% od ceny katalogowej ilość głosów: 2 7.7%
tak, ale jak będzie zniżka min.30% od ceny katalogowej ilość głosów: 5 19.2%
tak, ale jak będzie zniżka więcej niż 30% od ceny katalogowej ilość głosów: 12 46.2%
  1. AKYSZ Stały Użytkownik

zbliża się koniec roku, święta, prezenty...
    pomyślałem, ze może proponowana przeze mnie forma ankiety pokaże dystrybutorom w naszym kraju potencjał zakupowy rynku na najbliższy czas i może któryś uruchomi specjalną ofertę typu group buy na sprzęt studyjny :D ankieta jest anonimowa bez podawania nazwy sprzętu, który macie zamiar kupić, ma tylko pokazać ile jest osób planujących zakup.

PS. dałem to w dziale wydarzenia, bo to głosowanie nad sprowokowaniem wydarzenia :)
  2. sqby Aktywny Użytkownik

DAW:
    Reaper
    Proponowałbym dorzucić jeszcze opcję: planuję zakup za granicą, ze względu na Vat jak i cenę ;)
  3. AKYSZ Stały Użytkownik

4. Marek Walaszek Przyjaciel dzwiek.org

Zawód:
    "Pan Akustyk"....
    DAW:
    Logic, Pro Tools
    Ja mogę uruchomić:) 25% zniżki na Bettermaker EQ 230P jeśli kupicie 4.
  5. AKYSZ Stały Użytkownik

6. AKYSZ Stały Użytkownik

Share This Page