1. Przeglądasz zawartość archiwalną forum dzwiek.org z lat 2005-2011. Z początkiem 2012 forum w swojej formie do roku 2011 zostało zamknięte i jego treść pozostawiona tylko do odczytu. Jeśli chcesz brać udział w dyskusjach sprawdź stronę główną czy są na niej interesujące Cię działy.
  2. Niektóre funkcje forum wymagają rejestracji. Po założeniu własnego konta będziesz mógł korzystać z takich funkcji jak m.in. tworzenie własnych tematów i postów, edycja własnego profilu użytkownika wraz ze statusami, prywatne konwersacje pomiędzy innymi zarejestrowanymi użytkownikami forum.

Profesjonalne strojenie bebnow-Warszawa/Lublin

Dyskusja w dziale 'Bębny - rejestracja i obróbka nagrań' rozpoczęta przez mayer, 28 Wrzesień 2011.

1. mayer Początkujący

Witam.
    Poszukuje kogos kto potrafi profesjonalnie nastroic zestaw perkusyjny-Pearl Masters 6 czesciowy.
    Generalnie mam problem z szumiacymi sprezynami przy grze na tomach itp.
    Czy znacie kogos kto sie zajmuje strojeniem bebnow z okolic Lublina(tutaj mieszkam i mam zestaw) lub Warszawy(tutaj studiuje) ?

dzieki za info ;)
  2. lestek Stały Użytkownik

Zawód:
    Producent muzyczny, inżynier dźwięku
    DAW:
    Pro Tools
    To chyba umiejętność, którą powinien posiadać każdy perkusista... Weźże się w garść, poczytaj, dowiedz się coś. Masz fajne bębny, wstyd nie radzić sobie z nimi...

To tak, jakbym napisał: nie umiem nastroić gitary. Pomóżcie mi. Strojenie bębnów nie jest w niczym trudniejsze od strojenia gitary.

Poszukaj na facebooku Maćka Wojcieszuka (z Lublina i Warszawy), młody perkusista, a ogarnia. Powołaj się na mnie przy kontakcie z gościem.

Ewentualnie udaj się do sklepu muzycznego "Na Księżycu" i zapytaj Sebastiana czy może Ci jakoś pomóc.

Pozdrawiam!
  3. carrtmann Użytkownik

w lublinie i wawie możesz pogadać ze Sławkiem Gładyszewskim (rezyduje w Hendrixie)
  4. lestek Stały Użytkownik

Zawód:
    Producent muzyczny, inżynier dźwięku
    DAW:
    Pro Tools
    Obecnie? Raczej więcej w Warszawie. Hendrix to trochę umieralnia :D

Pozdrawiam!

Share This Page

Użytkownicy znaleźli tę stronę szukając wyrażeń:

1. strojenie bębnów z gitarą