1. Przeglądasz zawartość archiwalną forum dzwiek.org z lat 2005-2011. Z początkiem 2012 forum w swojej formie do roku 2011 zostało zamknięte i jego treść pozostawiona tylko do odczytu. Jeśli chcesz brać udział w dyskusjach sprawdź stronę główną czy są na niej interesujące Cię działy.
  2. Niektóre funkcje forum wymagają rejestracji. Po założeniu własnego konta będziesz mógł korzystać z takich funkcji jak m.in. tworzenie własnych tematów i postów, edycja własnego profilu użytkownika wraz ze statusami, prywatne konwersacje pomiędzy innymi zarejestrowanymi użytkownikami forum.

Problem z wtyczką Izotope Nectar

Dyskusja w dziale 'Miks i mastering' rozpoczęta przez method99, 14 Grudzień 2011.

1. method99 Początkujący

Witam. mam problem z w tyczką izotope nectar i nie mam pojęcia co jest nie tak. Izotope Ozone 4 wgrało się ładnie, a nectar nie chce współpracować. Korzystam z adobe audition 3 i nectar widnieje mi w zakładce direct - unsuportet. Pomimo, że raczej zrobiłem wszystko tak jak należy - gdzie szukać przyczyny ? wtyczka ma wersje 1.0 i próbowałem wtyczek już z różnych źródeł... proszę o pomoc
  2. Espoir Użytkownik

Zawód:
    Student
    DAW:
    Adobe Audition
    A czy zarówno DAW, jak i Izotope Nectar są oryginalne, czy ściągnięte z jakichś czeluści internetu?
    Możliwe, że wtyczka jest po prostu skopana, warto zainwestować w takie pluginy, dostaje się do tego pełne wsparcie techniczne, a jeżeli nie masz pieniędzy to zawsze możesz korzystać z darmowych, które oferują podobne efekty.

No ale z tego co piszesz, wtyczka jest po prostu "unsuportet" czyli nieobsługiwana. Prawdopodobnie ta wtyczka, albo jej wersja nie jest obsługiwana przez Adobe Audition.

Share This Page

Użytkownicy znaleźli tę stronę szukając wyrażeń:

1. wtyczki formy izotope

,
  2. jak wgrac izotope ozone 4