1. Przeglądasz zawartość archiwalną forum dzwiek.org z lat 2005-2011. Z początkiem 2012 forum w swojej formie do roku 2011 zostało zamknięte i jego treść pozostawiona tylko do odczytu. Jeśli chcesz brać udział w dyskusjach sprawdź stronę główną czy są na niej interesujące Cię działy.
  2. Niektóre funkcje forum wymagają rejestracji. Po założeniu własnego konta będziesz mógł korzystać z takich funkcji jak m.in. tworzenie własnych tematów i postów, edycja własnego profilu użytkownika wraz ze statusami, prywatne konwersacje pomiędzy innymi zarejestrowanymi użytkownikami forum.

Presonus Studio One v2 - juz jest

Dyskusja w dziale 'Nowe produkty i wydarzenia' rozpoczęta przez goro, 18 Październik 2011.

1. goro Użytkownik

W koncu ukazalo sie Studio One v2:

szczegoly:
    http://studioone.presonus.com/

Z ciekawostek - Melodyne ARA w S1:
  2. WDK Początkujący

Zawód:
    Mixing engineer, music producer
    DAW:
    Cubase, Pro Tools, Reaper
    obejrzałem wszystkie materiały promocyjne i webinar o godzinie 17 - jestem naprawdę pod wrażeniem nowej wersji S1. właściwie to jestem zdecydowany na zakup wersji Pro (chyba że wygram w konkursie Presonusa :])
  3. JoachimK moderator globalny

4. JoachimK moderator globalny

Tu masz demo ;)
  5. WDK Początkujący

Zawód:
    DAW:
    demo mam od rana :] właśnie skończył się drugi webinar i dowiedziałem się że będzie opcja crossgrade do wersji Pro! mam nadzieję że uda się skorzystać u nas, bo Cubase zbiera kurz na półce...
  6. goro Użytkownik

upgrade do v2 Pro juz zakupiony - wlasnie sie instaluje [IMG]
  7. conr4d Użytkownik

Łatwość z jaką kwantyzuje się ścieżki audio jest naprawdę nieziemska :)
  8. event80 Początkujący

Im więcej się bawię wersją demo...tym bardziej przekonuję się żeby rozbić skarbonkę i kupić wersję PRO :) W zasadzie ma wszystko co powinien mieć łącznie ze świetną kolekcją pluginów, które starczą do wiekszości zastosowań.
  9. Artur(m) Aktywny Użytkownik

nie mogę znaleźć ceny nawet w celemonie.
  10. WDK Początkujący

Zawód:
    DAW:
  11. Artur(m) Aktywny Użytkownik

Dzięki. Cena do przyjęcia. Czy warto wydać 300$ na Professional-a, bo różnicy nie dostrzegam (istotnej dla siebie). Miał, być RTAS a nie ma tego formatu wtyczki.w opisie z podanego linku.
  12. WDK Początkujący

Zawód:
    DAW:
    różnica jest taka, że wersja pro zawiera pełną wersję celemony melodyne. co do RTAS to nie rozumiem pytania, ale chyba wiesz że ten format obsługuje tylko Pro Tools?
  13. Artur(m) Aktywny Użytkownik

Właśnie o to chodzi. Takiego chcę. Nie mogę się doczytać tych różnic. Porównywałem opis Pro, Producer i Artist i nie widzę rzucających się różnic, choć wiem że istnieją bo dodatkowo 200$ nie płaci się za "urodę". Co byś polecił na początek? W jakiej wersji jest Trial?

Share This Page

Użytkownicy znaleźli tę stronę szukając wyrażeń:

1. presonus studio one 2

,
  2. studio one 2

,
  3. studio one 2 cena

,
  4. studio one 2 opinie,
  5. presonus studio one 2 opinie,
  6. presonus studio one 2 cena,
  7. presonus studio one 2 producer,