1. Przeglądasz zawartość archiwalną forum dzwiek.org z lat 2005-2011. Z początkiem 2012 forum w swojej formie do roku 2011 zostało zamknięte i jego treść pozostawiona tylko do odczytu. Jeśli chcesz brać udział w dyskusjach sprawdź stronę główną czy są na niej interesujące Cię działy.
  2. Niektóre funkcje forum wymagają rejestracji. Po założeniu własnego konta będziesz mógł korzystać z takich funkcji jak m.in. tworzenie własnych tematów i postów, edycja własnego profilu użytkownika wraz ze statusami, prywatne konwersacje pomiędzy innymi zarejestrowanymi użytkownikami forum.

Preamp Mesy | Marshalla

Dyskusja w dziale 'Gitara - rejestracja i obróbka nagrań' rozpoczęta przez tomek_katowice, 17 Listopad 2009.

1. Hardi Aktywny Użytkownik

2. jarektoifl Stały Użytkownik

DAW:
    Pro Tools
    Duzo lepsze,bardziej naturalne,choc jak kiedys pisalem,nie moge oprzec sie wrazeniu,ze to robil wlasnie Line6,popatrz na Mese i soldano z POD Farm i to samo w Eleven,one identycznie wygladaja i sie nazywaja,tylko z ta roznica ze w Eleven brzmia o wiele lepiej.W wersji eleven rack,ten software wyglada nawet podobnie do GearBox.Ja Line6 zawsze cenilem,jesli oni pomogli Digi zrobic Eleven to chwala im za to.
  3. Koltun Przyjaciel dzwiek.org

Zawód:
    inżynier dźwięku, technik backline
    DAW:
    Cubase, Pro Tools
    Line 6 zaczynał od współpracy z Digi także może jakiś powrót do korzeni.
  4. jarektoifl Stały Użytkownik

DAW:
    Pro Tools
    Posluchajcie SPL Cabulator-Engl Steve Morse a drugi przyklad to na tym samym ustawieniu impuls Recabinet Senheiser 409 na lampach EL34.Gitara Suhr Custom T w pierwszej pozycji,czyli singiel.Niestety w domu nie mam mozliwosci nagrac tego soundu z kolumny.Aha nie nagrywalem mojej Mesa Recording bo mam stare lampy.

Załączone Pliki:

5. jaca Stały Użytkownik

hm, pierwszy mi się bardziej widzi. impulsy są jakieś sztuczne albo mam przesyt ;)

Share This Page

Użytkownicy znaleźli tę stronę szukając wyrażeń:

1. recabinet gitara