1. Przeglądasz zawartość archiwalną forum dzwiek.org z lat 2005-2011. Z początkiem 2012 forum w swojej formie do roku 2011 zostało zamknięte i jego treść pozostawiona tylko do odczytu. Jeśli chcesz brać udział w dyskusjach sprawdź stronę główną czy są na niej interesujące Cię działy.
  2. Niektóre funkcje forum wymagają rejestracji. Po założeniu własnego konta będziesz mógł korzystać z takich funkcji jak m.in. tworzenie własnych tematów i postów, edycja własnego profilu użytkownika wraz ze statusami, prywatne konwersacje pomiędzy innymi zarejestrowanymi użytkownikami forum.

potrzebny dzwięk bicia serca, najlepiej przyśpieszający, słyszalny na laptopie ;)

Dyskusja w dziale 'Postprodukcja i dźwięk do filmu' rozpoczęta przez jaca, 7 Kwiecień 2011.

1. jaca Stały Użytkownik

jak w temacie... na wczoraj :)
  2. krystiankania Użytkownik

Zawód:
    realizator dzwieku
    poczatek death magnetic
  3. krystiankania Użytkownik

Zawód:
    realizator dzwieku
    rar

Załączone Pliki:

4. jaca Stały Użytkownik

dzięki, ten też mam;), tylko jak to zrobić żeby na laptopie go było słychać? ;)
  5. Luke Audio Aktywny Użytkownik

Zawód:
    Realizator Dzwieku
    DAW:
    Pro Tools, Pyramix
    Podbic jakies 150-350 hz i powinno byc ok ;)
  6. Sempoo Stały Użytkownik

Zawód:
    zealirator wdzięku
    DAW:
    Adobe Audition, Reaper
    Albo użyć czegoś analogicznego do Waves MaxxBass z wysokim ustawieniem harmonicznych. Ale na Twoim miejscu jaca spróbowałbym zsyntetyzować ten dźwięk od zera.
  7. jaca Stały Użytkownik

podbijałem baaardzo różnie i marnie jest,, co do harmonicznych, trochę pogrzebałem ale tam nic nie ma w środku więc nie ma z czego wytwarzać ;) ...taki sampel niestety tylko znalazłem i na nim trza robić.
    Znaczy jak z tym syntetyzowaniem ? ;) dorysować sobie? ;)...chociaż juz mnie korciło hihata dokleić ;):)
  8. d.b Aktywny Użytkownik

Zawód:
    obibok
    DAW:
    Pro Tools
    spróbuj dołożyć ten sam ślad ale z pitch shifterem i inną korekcją może coś pomoże :D
  9. 1521kuba Aktywny Użytkownik

DAW:
    Adobe Audition
    Podnieś o oktawę!
  10. Sempoo Stały Użytkownik

Zawód:
    zealirator wdzięku
    DAW:
    Adobe Audition, Reaper
    Użyć syntezatora, jest masa świetnych freeware - to musi brzmieć nieco podobnie, jak rozmyta stopa z muzy elektronicznej. Jak znajdę czas, to się zabawię.
  11. jaca Stały Użytkownik

O! Dziękuje Panom bardzo :) Teraz cos pewnie ukręce, jak juz taki "mondry" jestem :) ...i jakie to oczywiste...dopiero jak przeczytałem ;)

Share This Page

Użytkownicy znaleźli tę stronę szukając wyrażeń:

1. odgłos bicia serca pobierz

,
  2. rytm serca dżwięk

,
  3. szybkie bicie serca-odgłosy

,
  4. dźwięk pukania serca