1. Przeglądasz zawartość archiwalną forum dzwiek.org z lat 2005-2011. Z początkiem 2012 forum w swojej formie do roku 2011 zostało zamknięte i jego treść pozostawiona tylko do odczytu. Jeśli chcesz brać udział w dyskusjach sprawdź stronę główną czy są na niej interesujące Cię działy.
  2. Niektóre funkcje forum wymagają rejestracji. Po założeniu własnego konta będziesz mógł korzystać z takich funkcji jak m.in. tworzenie własnych tematów i postów, edycja własnego profilu użytkownika wraz ze statusami, prywatne konwersacje pomiędzy innymi zarejestrowanymi użytkownikami forum.

Poszukuje podobnego Pluginu do Drumagoga działającego na podobnej zasadzie

Dyskusja w dziale 'Pluginy' rozpoczęta przez Planet, 9 Kwiecień 2010.

1. Planet Początkujący

Jak w temacie Poszukuje podobnego Pluginu do Drumagoga, działającego na podobnej zasadzie
    jakie moglibyście polecić ?
  2. dominik.wieczorek Przyjaciel dzwiek.org

Zawód:
    Realizator Dżwięku
    na razie nie ma dobrego innego. jest do vst apptrigga i kt drum trigger i do protools tl drum rehab ale zaden nie jest tak dobry jak drumagog
  3. przemak Przyjaciel dzwiek.org

Do PT SoundReplacer, no i ten nowy co go jeszcze nie ma...
  4. dominik.wieczorek Przyjaciel dzwiek.org

Zawód:
    Realizator Dżwięku
    sound replacer jest podobny do drumagoga ?
  5. jacek.mixer Administrator

Zawód:
    mikser
    DAW:
    Pro Tools
    jest slate trigger, ktory jest o niebo lepszy od drumagoga - demo dostepne na www.slatedigital.com
  6. Planet Początkujący

7. Planet Początkujący

Do tego Steven Slate Sample i można by było wymiatać wydaje mi się :)
  8. przemak Przyjaciel dzwiek.org

W sensie ze sluzy do tego samego, tylko IMO lepiej - oczywiscie pomijam fakt, ze na pytanie z tematu nie ma odpowiedzi, bo wtyczek do drumagoga chyba nie ma ;)
    Mam TL Drum rehab, wole Soundreplacera. W czasie rzeczywistym puszczasz i masz, co masz, a jak masz na sladzie, to mozna zawsze poprawic.
  9. jacek.mixer Administrator

Zawód:
    mikser
    DAW:
    Pro Tools
    Sound Replacer jest bardzo niedokladny, do tego stopnia, ze dla mnie nieuzyteczny. Natomiast Trigger jest prawdziwa rewolucja.

Share This Page