1. Przeglądasz zawartość archiwalną forum dzwiek.org z lat 2005-2011. Z początkiem 2012 forum w swojej formie do roku 2011 zostało zamknięte i jego treść pozostawiona tylko do odczytu. Jeśli chcesz brać udział w dyskusjach sprawdź stronę główną czy są na niej interesujące Cię działy.
  2. Niektóre funkcje forum wymagają rejestracji. Po założeniu własnego konta będziesz mógł korzystać z takich funkcji jak m.in. tworzenie własnych tematów i postów, edycja własnego profilu użytkownika wraz ze statusami, prywatne konwersacje pomiędzy innymi zarejestrowanymi użytkownikami forum.

Poszukiwany cichy zasilacz

Dyskusja w dziale 'Komputery, Interfejsy, Oprogramowanie - Mac & PC' rozpoczęta przez goodsound, 22 Listopad 2011.

1. goodsound Użytkownik

Witam, czy ktoś mi doradzi jaki zasilacz kupić do studyjnego peceta? Moc minimum 400W, najlepiej z odłączanymi przewodami (modularny) i koniecznie jak najcichszy...

Z góry dzięki
    K.
  2. Igor Aktywny Użytkownik

Zawód:
    trener, realizator
    DAW:
    Pro Tools
  3. bszczesny Użytkownik

Zawód:
    producent muzyczny
    DAW:
    Ableton Live
    Ja mam Enermax Modu 87+ 500W. Absolutnie polecam. Drogi jak cholera ale czternastocalowy wiatrak nie przekracza 300 obrotów = jest praktycznie bezgłośny.
  4. mate_ok Aktywny Użytkownik

Zawód:
    użytkownik Protoolsa / konstruktor BlueBoardAudio
    DAW:
    Pro Tools
    14 cali az?
  5. bszczesny Użytkownik

Zawód:
    producent muzyczny
    DAW:
    Ableton Live
    Okej - z tymi 14 calami faktycznie przesadziłem - to jest 14 cm raczej, a właściwie to 13,9cm. Obroty utrzymują się na poziomie 330 obr/min.
  6. damianos Początkujący

Share This Page

Użytkownicy znaleźli tę stronę szukając wyrażeń:

1. najcichszy zasilacz

,
  2. cichy zasilacz do komputera

,
  3. cichy zasilacz

,
  4. cichy zasilacz do pc,
  5. cichy zasilacz pc,
  6. jaki cichy zasilacz do komputera,