1. Przeglądasz zawartość archiwalną forum dzwiek.org z lat 2005-2011. Z początkiem 2012 forum w swojej formie do roku 2011 zostało zamknięte i jego treść pozostawiona tylko do odczytu. Jeśli chcesz brać udział w dyskusjach sprawdź stronę główną czy są na niej interesujące Cię działy.
  2. Niektóre funkcje forum wymagają rejestracji. Po założeniu własnego konta będziesz mógł korzystać z takich funkcji jak m.in. tworzenie własnych tematów i postów, edycja własnego profilu użytkownika wraz ze statusami, prywatne konwersacje pomiędzy innymi zarejestrowanymi użytkownikami forum.

Poratujcie kolegę w potrzebie - reampbox

Dyskusja w dziale 'Gitara - rejestracja i obróbka nagrań' rozpoczęta przez Smiechu, 5 Październik 2011.

1. Smiechu Stały Użytkownik

Zawód:
    Inżynier Konstruktor
    DAW:
    Sonar
    Jestem w trakcie nagrań na potrzeby, których specjalnie zamówiłem reambox (palmer daccappo), ale jako to w naszej polskiej rzeczywistości bywa, sklep opóźnia się z przesyłką (thomman.de przegrał ze względu na sporo wyższą cenę)...
    Nieistotne...

Szukam życzliwego kolegi, który by pożyczył mi na tydzień kosteczkę do reampingu (palmer lub inną)... oczywiście pokryję koszty przesyłki i spróbuję się jakoś odwdzięczyć!! :D
    Kosteczkę potrzebuję na sobotę! więc sprawa pilna!!
  2. Smiechu Stały Użytkownik

Zawód:
    Inżynier Konstruktor
    DAW:
    Sonar
    Jakby co... znalazłem pomocnego człowieka chętnego by mnie wspomóc... :D

Share This Page