1. Przeglądasz zawartość archiwalną forum dzwiek.org z lat 2005-2011. Z początkiem 2012 forum w swojej formie do roku 2011 zostało zamknięte i jego treść pozostawiona tylko do odczytu. Jeśli chcesz brać udział w dyskusjach sprawdź stronę główną czy są na niej interesujące Cię działy.
  2. Niektóre funkcje forum wymagają rejestracji. Po założeniu własnego konta będziesz mógł korzystać z takich funkcji jak m.in. tworzenie własnych tematów i postów, edycja własnego profilu użytkownika wraz ze statusami, prywatne konwersacje pomiędzy innymi zarejestrowanymi użytkownikami forum.

Podłączenie gitary - pytania z podstawówy

Dyskusja w dziale 'Gitara - rejestracja i obróbka nagrań' rozpoczęta przez jaca, 18 Październik 2011.

1. Smiechu Stały Użytkownik

Zawód:
    Inżynier Konstruktor
    DAW:
    Sonar
    @Miuzikus

Jak Cię kiedyś spotkam i nie będziesz większy ode mnie to obiecuje, że Ci po prostu zaje@$#%!!
  2. AKYSZ Stały Użytkownik

rozumiem Cie bardzo dobrze, bo ja wszystkie moje brzmienia "elektrycznych gitar" nagrywałem za pomocą elektroklasycznej ADMIRA 1000E (ze strunami do g.klasycznej!) i za nic bym jej nie zamienił:D (najwyżej kiedyś dokupię coś elektrycznego :D )
  3. sqby Aktywny Użytkownik

DAW:
    Reaper
    Gitara gitarze nierówna, nawet przeciętna gitara, po wizycie u dobrego lutnika może całkiem nieźle działać. W życiu bym nie kupił mm Petrucciego (btw. wczoraj akurat byłem na koncercie gdzie znajomy gra na takiej - nie zachwala jej).
    Inna rzecz, jak sprawdza się gitara za kilka groszy w warunkach koncertowych - czy można na niej polegać itd. itp.
    Zdaje się 2-3 lata temu na music media było całe mnóstwo fenderów do obgrania - w tym wypasionych sygnaturowych, z tego wszystkiego najbardziej przypadł mi do gustu tani telecaster znajdujący się na zupełnie innym stoisku, oczywiście jak by na tym grał dobry gitarzysta to by może miał inne zdanie :)
    I tak w gruncie rzeczy sprowadza się to do tego kto jej używa.
    artree lubi to.

Share This Page