1. Przeglądasz zawartość archiwalną forum dzwiek.org z lat 2005-2011. Z początkiem 2012 forum w swojej formie do roku 2011 zostało zamknięte i jego treść pozostawiona tylko do odczytu. Jeśli chcesz brać udział w dyskusjach sprawdź stronę główną czy są na niej interesujące Cię działy.
  2. Niektóre funkcje forum wymagają rejestracji. Po założeniu własnego konta będziesz mógł korzystać z takich funkcji jak m.in. tworzenie własnych tematów i postów, edycja własnego profilu użytkownika wraz ze statusami, prywatne konwersacje pomiędzy innymi zarejestrowanymi użytkownikami forum.

peavey valveking

Dyskusja w dziale 'Kącik Gitarzysty - dyskusje o gitarach, efektach i' rozpoczęta przez acq, 28 Luty 2008.

1. acq Użytkownik

Odp: peavey valveking

sprzet jest made in prc.... ale tak sie zastanawiam czy my jestesmy jakims trzecim światem?
    kolega miał taki sam problem z gitarą olp. na polski adres przychodziły mu same wadliwe. w końcu podał adres w austrii i dopiero tam przyszła dobra....
    moze to przypadek jest, ale dziwi mnie to wszystko. na harmony central tylko jeden uzytkownik mial problemy z TT (na okolo 20 o których czytałem)
    dzis znow odsyłam dziada.
  2. Hardi Aktywny Użytkownik

niestety tak to jest że do nas trafiają odpady, nawet kawa Jacobs jest inna np. w Niemczech
  3. Hardi Aktywny Użytkownik

A wracając do tanich piecy lampowych. Dzisiaj miałem przyjemność ograć głowę Bugera 333XL i powiem szczerze, że to naprawdę była przyjemność, bardzo dobry stosunek cena/jakość. Podpinałem ją do paki Randall 4x12" na V30 i do Framus 2x12" też na V30. Brzmienie bardzo, ale to bardzo zbliżone do Peavey'a Trpile XXX i JSX. Nawet design taki Peavey'owski ;) Pełna lampa, 3 kanały - każdy z osobną korekcję, do tego całkiem przyjemny reverb i cena ciut powyżej 2 tyś zł za nówkę w sklepie to naprawdę super oferta.

4. fusionx Początkujący

Behringer rżnie ze wszystkiego ile wlezie :) Tak samo z Bugerą. Bardzo to podobne do Triple XXX. Uklad potów tez jakis taki znajomy :p Nie wiadomo jak to w srodku zrobione, ale za tą cenę nie można wiele wymagać. Od czasu Ashdowna Fallen Angel (produkcja w Chinach) lampa przestała być czymś drogim.

Share This Page