1. Przeglądasz zawartość archiwalną forum dzwiek.org z lat 2005-2011. Z początkiem 2012 forum w swojej formie do roku 2011 zostało zamknięte i jego treść pozostawiona tylko do odczytu. Jeśli chcesz brać udział w dyskusjach sprawdź stronę główną czy są na niej interesujące Cię działy.
  2. Niektóre funkcje forum wymagają rejestracji. Po założeniu własnego konta będziesz mógł korzystać z takich funkcji jak m.in. tworzenie własnych tematów i postów, edycja własnego profilu użytkownika wraz ze statusami, prywatne konwersacje pomiędzy innymi zarejestrowanymi użytkownikami forum.

Paczka 212 dla Engl Powerball

Dyskusja w dziale 'Kącik Gitarzysty - dyskusje o gitarach, efektach i' rozpoczęta przez albertucci, 12 Lipiec 2010.

1. albertucci Początkujący

Witam!

Szukam paczki 212, którą będę podłączał do głowy Engl Powerball. Paczka będzie stosowana głownie na żywo więc zależy mi na dobrej przebijalności. Oczywiście jakościowo też musi ogarniać temat :). Najważniejsze żeby dobrze pasowała do charakteru tego Engla - agresywna ale z dobrą prezencją i czytelnie brzmiąca. Ogólnie wolę brzmienia bardziej matowe niż ostre i wysokie, z szeroką paletą przesterów, rzadziej czyste brzmienia.

Co do samej paczki to mam możliwość zrobienia na zamówienie w firmie Noisy Box. Jeśli ktoś ma jakieś przemyślenia na temat ich produktów to chętnie poczytam :).

Co do głośników to nie ma znaczenia czy Eminence czy Celestion. Ważne żeby spełniły moje oczekiwania - będe rad z wszystkich rad :)

Pozdrawiam!
  2. Hardi Aktywny Użytkownik

polecam Bogner lub Custom Audio Amplifiers

Share This Page

Użytkownicy znaleźli tę stronę szukając wyrażeń:

1. engl powerball 2 forum