1. Przeglądasz zawartość archiwalną forum dzwiek.org z lat 2005-2011. Z początkiem 2012 forum w swojej formie do roku 2011 zostało zamknięte i jego treść pozostawiona tylko do odczytu. Jeśli chcesz brać udział w dyskusjach sprawdź stronę główną czy są na niej interesujące Cię działy.
  2. Niektóre funkcje forum wymagają rejestracji. Po założeniu własnego konta będziesz mógł korzystać z takich funkcji jak m.in. tworzenie własnych tematów i postów, edycja własnego profilu użytkownika wraz ze statusami, prywatne konwersacje pomiędzy innymi zarejestrowanymi użytkownikami forum.

Nowy darmowy EQ - Variety of sound

Dyskusja w dziale 'Nowe produkty i wydarzenia' rozpoczęta przez konop_tnt, 28 Wrzesień 2011.

1. konop_tnt Stały Użytkownik

DAW:
    Cubase
  2. Lex Aktywny Użytkownik

Zawód:
    Manager
    Lubiłem ich wtyki, choćby Ferrica. Szkoda że nie ma na mac-a
  3. Laser Użytkownik

Zawód:
    Niewykonywany
    DAW:
    Cubase, Reaper
    @konop
    Używasz wtyczek tej firmy w Cubase 6? Bo mi się bardzo dziwnie zachowują, np znika interfejs efektu, raz mi go nawet powiesiły(Kubusia). A z reaperem chodzą bez zająknięcia. Słyszałem dużo dobrego na temat boot eq i destiny mk2, ale taka praca, to nie praca niestety.
  4. konop_tnt Stały Użytkownik

DAW:
    Cubase
    Nie miałem nigdy problemu, często używam Ferrica i paru innych - nigdy nie było problemu.

Share This Page

Użytkownicy znaleźli tę stronę szukając wyrażeń:

1. variety of sound

,
  2. varirty of sound