1. Przeglądasz zawartość archiwalną forum dzwiek.org z lat 2005-2011. Z początkiem 2012 forum w swojej formie do roku 2011 zostało zamknięte i jego treść pozostawiona tylko do odczytu. Jeśli chcesz brać udział w dyskusjach sprawdź stronę główną czy są na niej interesujące Cię działy.
  2. Niektóre funkcje forum wymagają rejestracji. Po założeniu własnego konta będziesz mógł korzystać z takich funkcji jak m.in. tworzenie własnych tematów i postów, edycja własnego profilu użytkownika wraz ze statusami, prywatne konwersacje pomiędzy innymi zarejestrowanymi użytkownikami forum.

Nowe Forum

Dyskusja w dziale 'Informacje o dzwiek.org' rozpoczęta przez krystiankania, 12 Listopad 2011.

1. krystiankania Użytkownik

Zawód:
    realizator dzwieku
    Witajcie
    Forum tego typu jest przydatne dla mlodszych i bardziej doswiadczonych realizatorow, muzykow i wszystkich osob zainteresowanych tematem.
    Mysle ze rozsadna bylaby kontynuacja tego typu strony i stad pomysl na nowe forum.
    Moze ktos stworzy cos w tym rodzaju - http://dzwiek.wordpress.com/
    lub przeniesiemy sie na serwis np elektroda.
    Jakies inne pomysly?
    Pozdrawiam
  2. Kamil Sołdacki Użytkownik

Zawód:
    sound engineer
    DAW:
    Logic, Pro Tools
    Nie ma to nic wspólnego z forum... Jest to zwykły Wordpress'owski blog.
  3. krystiankania Użytkownik

Zawód:
    realizator dzwieku
    to tylko przyklad zrobiony w 15min w sytuacji w ktorej TO forum znika , czas na pojawianie sie tutaj konstruktywnego rozwiazania sytuacji. ( w tym celu zalozylem temat)
  4. Kamil Sołdacki Użytkownik

Zawód:
    sound engineer
    DAW:
    Logic, Pro Tools
    AKYSZ podjął jakieś kroki - http://akysz.net... Jednak najlepszym rozwiązaniem jest - pozostać tutaj - i żyli długo i szczęśliwie!
    carrtmann lubi to.
  5. AKYSZ Stały Użytkownik

Ja uruchomiłem swoje forum niezależnie od tego, czy dzwiek.org będzie istniało, czy nie pod wpływem dyskusji na forum dzwiekorg właśnie o rynku muzycznym. Jest nakierowane głównie na muzyków. Utworzyłem je zresztą w momencie, gdy jeszcze nie było klarownej decyzji Jacka o zamknięciu i miałem nadzieję, że będą się uzupełniać łącząc "dwa światy".

Jeżeli jednak dzwiek.org zamilknie, będę kontynuował tematy, które mnie samego interesują, czyli kwestie miksowania w praktyce, informacje o sprzęcie i jego zastosowaniu itp.
  6. Arab Użytkownik

Zakładać fora, blogi i inne tego typu aktywności internetowe może każdy. Tylko, że zwykle mało z tego wynika. Dlaczego? Odpowiedź jest prozaiczna. Takie rzeczy trzeba utrzymać, pielęgnować i poświęcać im kupę czas. A, że wszystko to jest czas a jak wiemy czas to pieniądz. Bez środków finansowych wszystko to prędzej czy później upadnie. :)

Oczywiście nie chce być posądzony o defetyzm. To nie oznacza, że najlepiej nic nie robić. Warto tylko mieć jakiś bardziej sprecyzowany plan niż tworzenia zapchaj dziury. :)
    AKYSZ lubi to.
  7. krystiankania Użytkownik

Zawód:
    realizator dzwieku
    Arab- masz racje!
    Napisalem do administratora dzialu akustyka na portalu elektroda.pl prosbe o poszerzenie tematyczne swojego dzialu ( nie jest to reklama) ale to forum dziala juz od wielu lat i ma ponad milion aktywnych uzytkownikow. Potrzebujemy stabilnego i pewnego forum.
  8. Arab Użytkownik

9. uni Początkujący

No ale to i tak nie będzie TO forum, czyż nie? >=)

Share This Page

Użytkownicy znaleźli tę stronę szukając wyrażeń:

1. kamil sołdacki