1. Przeglądasz zawartość archiwalną forum dzwiek.org z lat 2005-2011. Z początkiem 2012 forum w swojej formie do roku 2011 zostało zamknięte i jego treść pozostawiona tylko do odczytu. Jeśli chcesz brać udział w dyskusjach sprawdź stronę główną czy są na niej interesujące Cię działy.
  2. Niektóre funkcje forum wymagają rejestracji. Po założeniu własnego konta będziesz mógł korzystać z takich funkcji jak m.in. tworzenie własnych tematów i postów, edycja własnego profilu użytkownika wraz ze statusami, prywatne konwersacje pomiędzy innymi zarejestrowanymi użytkownikami forum.

Novation Automap 4

Dyskusja w dziale 'Nowe produkty i wydarzenia' rozpoczęta przez Arab, 28 Październik 2011.

1. Arab Użytkownik

http://www.novationmusic.com/global/support/downloads/

Tak! Już jest. Poprawili zgodność z Lion'em. Jest tylko problem. Paczka pobiera mi się w zawrotnej prędkości 4 kb/s. :D To chyba nie jest wina moje isp ale już sam nie wiem. Komuś udało się pobrać?
  2. Arab Użytkownik

Jezu to jest niemożliwe. Czy oni mają tam założoną jaką quote? Plik dmg nie chce się pobrać. Coś jest nie taki z ich serwerem chyba. Jeśli ktoś dobrej woli może sprawdzić to proszę o to. :)

Share This Page

Użytkownicy znaleźli tę stronę szukając wyrażeń:

1. auto map 4