1. Przeglądasz zawartość archiwalną forum dzwiek.org z lat 2005-2011. Z początkiem 2012 forum w swojej formie do roku 2011 zostało zamknięte i jego treść pozostawiona tylko do odczytu. Jeśli chcesz brać udział w dyskusjach sprawdź stronę główną czy są na niej interesujące Cię działy.
  2. Niektóre funkcje forum wymagają rejestracji. Po założeniu własnego konta będziesz mógł korzystać z takich funkcji jak m.in. tworzenie własnych tematów i postów, edycja własnego profilu użytkownika wraz ze statusami, prywatne konwersacje pomiędzy innymi zarejestrowanymi użytkownikami forum.

Nagranie Pearl Vision - sample

Dyskusja w dziale 'Bębny - rejestracja i obróbka nagrań' rozpoczęta przez sinquestsound, 26 Październik 2009.

1. sinquestsound Konto zlikwidowane na zyczenie uzytkownika

Witam,

Gary z ostatniej sesji. Pearl Vision - czy jakoś tak.. W sumie nagrane na 12 śladów. Wszystko wpięte w Firestudio, Tomy w Ada 8000 :D

Mikrofony:

1. Kick beta 52 (akg poszedł na allegro i dobrze),
    2. Snare - top - audix i5, bottom - superlux ( a co...),
    3. Tomy : sm57, beta 57a, sm58, superlux
    4. hihat - paluszek superluxa,
    5. OH - 2 x Superlux,
    6. OH po staremu 2 x Mxl 603 (bo po staremu wieksze stereo jest jakies czy cuś :confused:)

Próbka nieobrobiona, tylko panorama i obcięcie dołu na OH, na sumie lekko limiter i tyle.

jak coś znowu przesamplowałem całe gary i mam sample wiec...

Pozdrawiam,

Załączone Pliki:

2. saurus Użytkownik

werbel gada jakby byl tylko jednym majkiem ujety z gory..chyba ze moje sluchawki nie przenosza dzwieku sprzezyn :) reszte pewnie da sie wyciagnoc przy edycji ;)

Share This Page

Użytkownicy znaleźli tę stronę szukając wyrażeń:

1. jak nagrać sample dźwięk z komputera