1. Przeglądasz zawartość archiwalną forum dzwiek.org z lat 2005-2011. Z początkiem 2012 forum w swojej formie do roku 2011 zostało zamknięte i jego treść pozostawiona tylko do odczytu. Jeśli chcesz brać udział w dyskusjach sprawdź stronę główną czy są na niej interesujące Cię działy.
  2. Niektóre funkcje forum wymagają rejestracji. Po założeniu własnego konta będziesz mógł korzystać z takich funkcji jak m.in. tworzenie własnych tematów i postów, edycja własnego profilu użytkownika wraz ze statusami, prywatne konwersacje pomiędzy innymi zarejestrowanymi użytkownikami forum.

Muzyka i SFX do gry flash

Dyskusja w dziale 'Postprodukcja i dźwięk do filmu' rozpoczęta przez CENTRALA, 17 Grudzień 2011.

1. CENTRALA Użytkownik

Zawód:
    producent, sound designer
    Cześć! Zapraszam do posłuchania utworów, które stworzyłem pod flashową, reklamową gierkę. Podrzucam także wideoprezentację, gdzie możecie zobaczyć dźwięki akcji dla poszczególnych postaci. Niestety samej gierki nie ma jeszcze sieci, bo klient ma jakieś wewnętrzne perturbacje.

Showcase dźwięków w grze:

Utwory do gierki:
    http://soundcloud.com/centrala/sets/technologie-wody-game/
    Kamil Sołdacki lubi to.
  2. CENTRALA Użytkownik

Zawód:
    producent, sound designer
    Ciekawostka dla Sound Designerów: głosy postaci powstały w oparciu o nagrania głosów ludzkich, mojej Żony i mojego.

Share This Page

Użytkownicy znaleźli tę stronę szukając wyrażeń:

1. dźwięki sfx