1. Przeglądasz zawartość archiwalną forum dzwiek.org z lat 2005-2011. Z początkiem 2012 forum w swojej formie do roku 2011 zostało zamknięte i jego treść pozostawiona tylko do odczytu. Jeśli chcesz brać udział w dyskusjach sprawdź stronę główną czy są na niej interesujące Cię działy.
  2. Niektóre funkcje forum wymagają rejestracji. Po założeniu własnego konta będziesz mógł korzystać z takich funkcji jak m.in. tworzenie własnych tematów i postów, edycja własnego profilu użytkownika wraz ze statusami, prywatne konwersacje pomiędzy innymi zarejestrowanymi użytkownikami forum.

MOTU Ultralite

Dyskusja w dziale 'Komputery, Interfejsy, Oprogramowanie - Mac & PC' rozpoczęta przez Hardi, 1 Kwiecień 2008.

1. Hardi Aktywny Użytkownik

Piszcie opinie, wszystkie za i przeciw itd. bo cena w USA kusi 8)
  2. dejote Użytkownik

Zawód:
    inżynier dźwięku/reżyser filmowy
    Odp: MOTU Ultralite

przeciw - brak możliwości uruchomienia pro tools'a
  3. lestek Stały Użytkownik

Zawód:
    Producent muzyczny, inżynier dźwięku
    DAW:
    Pro Tools

Oj co wy tak z tym Pro Toolsem...

:D:D

Pozdrawiam
  4. Hardi Aktywny Użytkownik

dejote chce się polizać Jackowi :p
  5. jacek.mixer Administrator

Zawód:
    mikser
    DAW:
    Pro Tools

Robilem wczoraj porownanie wplywu brzmienia przetwornikow na dzwiek - punktem odniesienia byl sygnal dzwiekowy bezposrednio ze zrodla, ktory byl porownany slepo z MOTU 828 MK2 oraz MBoxem2 Pro. Roznica przed i po konwersji ad/da jest tak znikoma, (praktycznie zadna) ze jesli chcesz sobie kupic jakis interface, to po prostu kup go wg. twoich potrzeb - ilosci we/wy oraz tego na jakim oprogramowaniu pracujesz.
    Mam nadzieje, ze tutaj pytan typu czy warto kupic interface audio XXX bedzie jak najmniej lub wcale. Jak to jest z tymi forami dyskusyjnymi, ze jest tak malo ludzi jak Marcin Prusiewicz, ktorzy maja leb na karku i chca sie podzielic PRAWDZIWYM doswiadczeniem a nie pierdola wiecznie o tym co kupic.
  6. dejote Użytkownik

Zawód:
    inżynier dźwięku/reżyser filmowy

Jasne, jestem pozbawioną osobowości chorągiewką na wietrze, i zawsze podlizuje się , gdy może to mi przynieść jakąś korzyść. (tylko do cholery jaką ?:D )
  7. various666 Początkujący

Jacko, mówisz że nie ma różnicy między MOTU Ultralite a np. TC Desktop Konnekt ?
  8. RandalVandal Użytkownik

Zawód:
    Uczen
    Dobra teraz mam pytanie takie czy jest mozliwosc podlaczenia Motu Ultralite Mk3 Hybrid z Behringerem BCF2000 zeby to bylo tak zeby podlaczyc behringera do motu i zebym mogl kontrolowac DAW bez podlaczania pod komputer ale jak podlacze pod interface da sie tak?? bedzie to dzialac dobrze i w jaki sposob to podlaczyc? Pozdawiam :D
  9. AKYSZ Stały Użytkownik

Czy ktoś używa MOTU UltraLite Hybrid na złączu USB pod Windows XP? Jak ze stabilnością pracy? Czytałem o wersjach na firewire że jakieś problemy z trzaskami się zdarzały.
    Jakby jeszcze jakiś użytkownik Cubase się wypowiedział, to byłbym przewdzięczny :D
    Do tej pory byłem przekonany na RME UC (głównie że na USB), ale skoro ma mi to służyć do podpięcia pianina i gitar i zewn preampu, + 8wej/wyj jako AD/DA to po co przepłacać :D

Share This Page

Użytkownicy znaleźli tę stronę szukając wyrażeń:

1. MOTU UltraLite mk3 opinie

,
  2. motu ultralite cena

,
  3. motu ultralite kup

,
  4. pro tools za i przeciw,
  5. motu ultralite-mk3 hybrid ceny,
  6. ultralite mk3 bcf2000,
  7. ultralite mk3,