1. Niektóre funkcje forum wymagają rejestracji. Po założeniu własnego konta będziesz mógł korzystać z takich funkcji jak m.in. tworzenie własnych tematów i postów, edycja własnego profilu użytkownika wraz ze statusami, prywatne konwersacje pomiędzy innymi zarejestrowanymi użytkownikami forum.

monitory do domowego studia!

Dyskusja w dziale 'Forum' rozpoczęta przez mateusz-amator, 2 Luty 2012.

1. Strad Użytkownik

Zawód:
    Muzyk, nagrania muzyki klasycznej
    To znaczy, że te Geniusy tak grają jak nazwa wskazuje :) Ja dość często miałem z Tannoyami do czynienia i uważam, że jako monitory bliskiego pola są naprawdę dobre.
    No ale jak to mówią, każda sroczka ;) Każdy ma inne ucho, inny rodzaj muzyki też zmienia punkt widzenia.
  2. DawidZ Użytkownik

HS80 to są dobre paczki ale do domowego hi-fi a nie do miksowania, pisałem juz o tym kiedys ale... porównywalismy ze znajomym jego hs80 do moich b2031a i stwierdzilismy ze b2031a sa poprostu lepsze. hs80 to typowe ''cukierkowe'' hi-fi.
    pozdr
    vermon lubi to.
  3. vermon Użytkownik

DAW:
    Pro Tools
    Dokładnie, w pełni się zgadzam. Ich jedynym atutem są białe membrany i tu niestety koniec plusów tych paczek.
  4. sinmix Aktywny Użytkownik

DAW:
    Cubase
    heheh, mam podobne odczucia w porównaniu b2031a - które mam teraz z KRK rp8 g2 - które również miałem :D
    pozdrawiam,
  5. Marc The Drummer Aktywny Użytkownik

Zawód:
    Logistyk - SAP operator
  6. Marcin Szwajcer moderator globalny

Zawód:
    wiadomo
    Zastanowiłbym się trzy razy przed tym stwierdzeniem. W HS80 nie ma moim zdaniem niczego cukierkowego. Natomiast rzeczywiście jest to klasa dzisiejszego Hi-Fi (tak samo zasługuje ono na miano Hi-Fi jak większośc sprzętów które twierdzą że są PRO na miano "pro").
  7. Duff Witzmann Początkujący

Zawód:
    muzyk, belfer okazjonalnie realizator
    Z tych tanszych wersji : KrK 10-3.

Share This Page