1. Przeglądasz zawartość archiwalną forum dzwiek.org z lat 2005-2011. Z początkiem 2012 forum w swojej formie do roku 2011 zostało zamknięte i jego treść pozostawiona tylko do odczytu. Jeśli chcesz brać udział w dyskusjach sprawdź stronę główną czy są na niej interesujące Cię działy.
  2. Niektóre funkcje forum wymagają rejestracji. Po założeniu własnego konta będziesz mógł korzystać z takich funkcji jak m.in. tworzenie własnych tematów i postów, edycja własnego profilu użytkownika wraz ze statusami, prywatne konwersacje pomiędzy innymi zarejestrowanymi użytkownikami forum.

Miks mix - utwory na konkurs - jesteście zainteresowani?

Dyskusja w dziale 'Miks i mastering' rozpoczęta przez AKYSZ, 1 Lipiec 2011.

?

który z utworów chciałbyś pomiksować w konkursie?

Poll closed 8 Lipiec 2011.
1. PROKREACJA ilość głosów: 0 0.0%
2. KONIEC BLISKO JEST ilość głosów: 9 60.0%
3 TANIEC ilość głosów: 6 40.0%
4. żaden, daj spokój ilość głosów: 0 0.0%
  1. AKYSZ Stały Użytkownik

a na razie, to mam problem z uruchomieniem sesji przez mój interfejs, bo mi Sonar (następca Cakewalka na którym sesja była nagrywana) płacze, że Kb37 jest mu nieznany:ehhh:
  2. jaca Stały Użytkownik

smiecha pytaj, on sie zna na tym kiepskim programie ;)
    no własnie mało, bo namącilem i przemąciłem ;)
  3. miuzikus Użytkownik

Dla mnie tylko i wyłącznie TANIEC - bo zmienne klimaty - jest flażolet, bębny, wokal męski i żeński, gitary normalne i przesterowane - nie idźmy na łatwiznę...
  4. AKYSZ Stały Użytkownik

fakt, w "koniec blisko jest" będziecie się musieli zmierzyć z moim "10latmłodszym" wokalem, a powiem,wam, że jak teraz odsłuchuję poszczególne ścieżki , to mi włos się chwilami jeży ;)
    aha... no i będę wywalał wszelkie nieprzychylne mi komentarze nie na temat o miksowaniu ;)

no, ale za pół godziny będzie wiadomo, czy zostanie jak jest, czy ktoś zmieni bieg wydarzeń.
  5. AKYSZ Stały Użytkownik

ok. wybraliście utwór "Koniec Blisko Jest"
  6. AKYSZ Stały Użytkownik

7. Sempoo Stały Użytkownik

Zawód:
    zealirator wdzięku
    DAW:
    Adobe Audition, Reaper
    Dzięki Akysz!
  8. jaca Stały Użytkownik

Share This Page