1. Przeglądasz zawartość archiwalną forum dzwiek.org z lat 2005-2011. Z początkiem 2012 forum w swojej formie do roku 2011 zostało zamknięte i jego treść pozostawiona tylko do odczytu. Jeśli chcesz brać udział w dyskusjach sprawdź stronę główną czy są na niej interesujące Cię działy.
  2. Niektóre funkcje forum wymagają rejestracji. Po założeniu własnego konta będziesz mógł korzystać z takich funkcji jak m.in. tworzenie własnych tematów i postów, edycja własnego profilu użytkownika wraz ze statusami, prywatne konwersacje pomiędzy innymi zarejestrowanymi użytkownikami forum.

Mac Pro rozbudowa pamieci

Dyskusja w dziale 'Komputery, Interfejsy, Oprogramowanie - Mac & PC' rozpoczęta przez pawel n., 15 Listopad 2011.

1. pawel n. Użytkownik

6 GB (6 x 1GB) pamięci (1066 MHz DDR3 z korekcją ECC) - jest to fabryczna konfiguracja , chcial bym wymienic na kosci po 4GB jakie najlepiej kupic poniewaz ciezko jest dostac 1066MHz.
    czy mogę wsadzic więcej MHz i czym to skutkuje
  2. markmix Aktywny Użytkownik

Zawód:
    Muzykant
    DAW:
    Ableton Live, Logic, Pro Tools
    Pawel ,tutaj masz wszystkie mozliwe kosci: www.dsp-memory.de (sam u nich kupuje-pisza ktöre do jakiego kompa sie nadaja) -wysylaja w calej Europie. Polecam ! ;)
  3. pawel n. Użytkownik

4. markmix Aktywny Użytkownik

Zawód:
    Muzykant
    DAW:
    Ableton Live, Logic, Pro Tools
    Prosze bardzo ! :cool:
  5. pi_ Aktywny Użytkownik

6. jacek.mixer Administrator

Zawód:
    mikser
    DAW:
    Pro Tools
    ja też mam w planach zakup 12GB = 3*4GB do swojego nowego komputera od tego sprzedawcy

Share This Page

Użytkownicy znaleźli tę stronę szukając wyrażeń:

1. mac pro forum