1. Przeglądasz zawartość archiwalną forum dzwiek.org z lat 2005-2011. Z początkiem 2012 forum w swojej formie do roku 2011 zostało zamknięte i jego treść pozostawiona tylko do odczytu. Jeśli chcesz brać udział w dyskusjach sprawdź stronę główną czy są na niej interesujące Cię działy.
  2. Niektóre funkcje forum wymagają rejestracji. Po założeniu własnego konta będziesz mógł korzystać z takich funkcji jak m.in. tworzenie własnych tematów i postów, edycja własnego profilu użytkownika wraz ze statusami, prywatne konwersacje pomiędzy innymi zarejestrowanymi użytkownikami forum.

M-Audio KeyStation 88 Pro - blem!!!

Dyskusja w dziale 'MIDI, samplery, syntezatory' rozpoczęta przez leokos80, 8 Październik 2010.

1. leokos80 Użytkownik

DAW:
    Reaper
    Panowie pomocy, od jakiegoś czasu dwa enkodery na w/w sterowniku określają zakres od 0 - 12,a jeszcze inne dwa od 0 do 9, zamiast normalnie ) do 127. Sprawdzałem ustawienia w Enigmie i wszystko wygląda ok? Nie jest to jakiś wielki problem, bo mam jeszcze wolne enkodery, ale pytanie jest o przyczynę. Czy może to być mechaniczne uszkodzenie? :hmmmm2: Bo raczej nic ostatnio nie grzebałem w ustawieniach. Jak zwykle będę rad za każdą sugestię.
  2. BurczybasS Aktywny Użytkownik

Zawód:
    Realizator wdzięku ;)
    DAW:
    Pro Tools
    ...You can reset the Keystation Pro 88 back to the factory defaults on
    power-up by holding down the +/- buttons. This will reset all controllers, their parameters
    and newly saved presets back to the default state...

-BB
    leokos80 lubi to.
  3. leokos80 Użytkownik

DAW:
    Reaper
    Zadziałało. Dzięki wielkie.
  4. BurczybasS Aktywny Użytkownik

Zawód:
    Realizator wdzięku ;)
    DAW:
    Pro Tools

Share This Page