1. Przeglądasz zawartość archiwalną forum dzwiek.org z lat 2005-2011. Z początkiem 2012 forum w swojej formie do roku 2011 zostało zamknięte i jego treść pozostawiona tylko do odczytu. Jeśli chcesz brać udział w dyskusjach sprawdź stronę główną czy są na niej interesujące Cię działy.
  2. Niektóre funkcje forum wymagają rejestracji. Po założeniu własnego konta będziesz mógł korzystać z takich funkcji jak m.in. tworzenie własnych tematów i postów, edycja własnego profilu użytkownika wraz ze statusami, prywatne konwersacje pomiędzy innymi zarejestrowanymi użytkownikami forum.

lista gejów przesterowań których kochacie

Dyskusja w dziale 'Kącik Gitarzysty - dyskusje o gitarach, efektach i' rozpoczęta przez Hardi, 17 Listopad 2010.

1. Hardi Aktywny Użytkownik

Jeśli macie kontakty z jakimiś gejami przesterowań których kochacie i polecacie z nimi bliższe kontakty to piszcie

jestem zakochany po uszy w:
    - Xotic BB Preamp
    - Suhr Riot
    - Mad Professor Sweet Honey
    - Lovepedal COT50

Mój pedalboard chce się powiększyć o jakieś nowe geje, więc polecajcie co godne ogrania i ewentualnego zakupu :)
  2. ProT Użytkownik

marshall guv'nor plus idealny jako dopałka pieca lampowego. a do tego tani :)
  3. Lolo Stały Użytkownik

Zawód:
    pogrzebacz
    DAW:
    Reaper
    tego "geja" sam wymyśliłeś, czy to jakaś nowomowa pokolenia jpg? zawsze i od zawsze to były "kostki"
  4. prusiewicz.marcin Przyjaciel dzwiek.org

Zawód:
    inżynier dźwięku, producent
    DAW:
    Pro Tools
    o to samo mialem zapytac. zalosne to troche. mam nadzieje ze to nie silenie sie na sile na bycie orginalnym;)
  5. ProT Użytkownik

moze to po prostu takie poczucie humoru... w kazdym razie, nie moje...
  6. BurczybasS Aktywny Użytkownik

Zawód:
    Realizator wdzięku ;)
    DAW:
    Pro Tools
  7. Hucul Użytkownik

Wygląda to jak tekst przetłumaczony z Chińskiego przez Google Translator :)
    MJK, Sempoo oraz BtQ lubią to.
  8. fabian Użytkownik

Zawód:
    technolog
    przeczytalem temat i skojarzylem sobie, ze bedzie on dotyczyl czegos w stylu sciezek wokalnych (np. georga michaela) albo cos w tym stylu.. potem przeczytalem opis i juz w ogole nie wiedzialem o co chodzi.. dluzsza chwile mi sprawilo zanim zajarzylem..
  9. przemak Przyjaciel dzwiek.org

No to nie pedalboard tylko gayboard ;)
  10. jacek.mixer Administrator

Zawód:
    mikser
    DAW:
    Pro Tools
  11. bidz Początkujący

Dziwna nowomowa jakaś, faktycznie.

U mnie siedzą raczej klasyki: ProCo TurboRAT i SansAmp GT2.
    O ile pierwszy to raczej charakterystyczny przester to drugi ma naprawdę szeroki wachlarz brzmieniowy.
  12. Oskar Frydrych Użytkownik

Zawód:
    student
    DAW:
    Pro Tools
  13. Hardi Aktywny Użytkownik

no co ty... słowo pedał jest ponoć obraźliwe i można za to dostać grzywnę dlatego użyłem tego nie obraźliwego [IMG] tak już mówi z 3/4 gitarzystów [IMG] pierwszy raz usłyszałem to określenie z 2 lata temu i to z ust znanego PL gitarzysty, gdy zaczął opowiadać o geju głośności i expresji, rozwaliło mnie to i bardzo się spodobało [IMG] podobała mi się też reklama kaczki Dunlopa w której było napisane, że to jedyny pedał z którym pokażesz się na mieście bez obciachu (czy jakoś tak) [IMG]

nie, nie ja wymyśliłem, ani to nie nowomoda, a kostki to było z 5 lat temu jak nie więcej

gdybym chciał być na siłę oryginalny to poszukałbym jakiegoś geja (prawdziwego) i robił go na silę swoim kumplem, bo taka moda powstała, że trzeba mieć wśród przyjaciół przynajmniej jednego geja, aby być cool czy jakoś tak :cool:

a teraz może wracajmy do sedna sprawy, porozmawiajmy o kostkach, kanapkach, czy jak tam kto woli
  14. prusiewicz.marcin Przyjaciel dzwiek.org

Zawód:
    inżynier dźwięku, producent
    DAW:
    Pro Tools
    :ehhh:

ok hahahhah od dzis bede mowil ze krece gejami jadac na rowerze:)
    takich lichych mykow slownych mozna natoczyc duzo wiecej
  15. bidz Początkujący

w sumie może i coś w tym jest, przecież wkładasz Jack'a i kręcisz gałą...:)
  16. Sempoo Stały Użytkownik

Zawód:
    zealirator wdzięku
    DAW:
    Adobe Audition, Reaper
    Słowo 'gej' zamiast słowa 'pedał' w powyższym kontekście prowadzi do konkluzji, że ktoś tu chyba jest conajmniej umiarkowanym homofobem. Ten wątek sam się utopi ;)
  17. jacek.mixer Administrator

Zawód:
    mikser
    DAW:
    Pro Tools
    na zakręty zacznijmy mówić prostytutki :ehhh:
  18. Hardi Aktywny Użytkownik

nikt tu nie jest homofobem (przynajmniej ja nim nie jestem), za to niektórzy chyba mają jakieś kompleksy, albo sprawach ich osobiście dotyka skoro ciągną (nie wiem czy to teraz odpowiednie słowo ;)) dalej temat pt "czy można używać słowa gej żartobliwie czy nie"

może jednak pogadamy o dopałkach (kostkach, czy jak tam chcecie)
  19. Lolo Stały Użytkownik

Zawód:
    pogrzebacz
    DAW:
    Reaper
    nie jest to śmieszne - po prostu, a są odpowiedniejsze słowa, co do drugiego, słowo gay jak i homoseksualista nie są obraźliwe, ale nie oznaczają wcale podłogowych efektów i procesorów gitarowych, z kolei "kostka" jak najbardziej przypomina ich kształt
  20. jaca Stały Użytkownik

zawsze było: kostka, bajer, ciastko :) tego nowego nie kumam wcale.
    Ps. Gadanie "wałek" na utwór mnie jakoś brzydzi po prostu ;)
    powrót do tematu: Te zielone dobre ;)

Share This Page

Użytkownicy znaleźli tę stronę szukając wyrażeń:

1. kontakty do gejów

,
  2. geje kontakt

,
  3. kontakt do gejow