1. Przeglądasz zawartość archiwalną forum dzwiek.org z lat 2005-2011. Z początkiem 2012 forum w swojej formie do roku 2011 zostało zamknięte i jego treść pozostawiona tylko do odczytu. Jeśli chcesz brać udział w dyskusjach sprawdź stronę główną czy są na niej interesujące Cię działy.
  2. Niektóre funkcje forum wymagają rejestracji. Po założeniu własnego konta będziesz mógł korzystać z takich funkcji jak m.in. tworzenie własnych tematów i postów, edycja własnego profilu użytkownika wraz ze statusami, prywatne konwersacje pomiędzy innymi zarejestrowanymi użytkownikami forum.

LINE 6 Variax Acoustic 700 SB

Dyskusja w dziale 'Gitara - rejestracja i obróbka nagrań' rozpoczęta przez sinquestsound, 26 Maj 2009.

1. sinquestsound Konto zlikwidowane na zyczenie uzytkownika

Witam,

Jak w temacie nagrywam taką kapele teraz i miałem okazję rejestrować smaczki na tym sprzęcie, model kosztuje jakieś 5 tys, więc sporo - czy stanowi alternatywę dla klasyków przez mikrofon?, hmm nie wiem ale powiem szczerze że możliwości modelowania brzmienia przeogromne ;), posłuchajcie wpiete w firestudio 2 ścieżki i tyle bez edycji ;)

Pozdrawiam,

Załączone Pliki:

2. EMZK Użytkownik

Witam,
    Mam u siebie 500-tkę (już jej chyba nie robią) i jestem bardzo zadowolony jak trzeba coś na szybko nagrać (głównie akustyki). ale zabawa zaczęła się tak naprawdę jak dokupiłem Workbench`a :) a w ogóle to sitar i banjo rządzą!! hehe
  3. jarektoifl Stały Użytkownik

DAW:
    Pro Tools
    A nie ma normalnych akustykow,tylko a'la Lady Pank....na co komu dzis wczorajsza milosc.........?Pawia mozna puscic od tego chorusa....

Share This Page

Użytkownicy znaleźli tę stronę szukając wyrażeń:

1. variax acoustic 700

,
  2. line 6 variax 700 acoustic