1. Przeglądasz zawartość archiwalną forum dzwiek.org z lat 2005-2011. Z początkiem 2012 forum w swojej formie do roku 2011 zostało zamknięte i jego treść pozostawiona tylko do odczytu. Jeśli chcesz brać udział w dyskusjach sprawdź stronę główną czy są na niej interesujące Cię działy.
  2. Niektóre funkcje forum wymagają rejestracji. Po założeniu własnego konta będziesz mógł korzystać z takich funkcji jak m.in. tworzenie własnych tematów i postów, edycja własnego profilu użytkownika wraz ze statusami, prywatne konwersacje pomiędzy innymi zarejestrowanymi użytkownikami forum.

Lexicon Omega Studio

Dyskusja w dziale 'Komputery, Interfejsy, Oprogramowanie - Mac & PC' rozpoczęta przez RandalVandal, 14 Sierpień 2011.

1. RandalVandal Użytkownik

Zawód:
    Uczen
    Witam!
    Dzisiaj zakupiłem Lexicona Omega Studio i mam taki problem że: "Omega Diver Control Panel" kiedy go uruchamiam nic sie nie włącza w czym jest problem wszystko mam zainstalowane tak jak było w instrukcji i mam w panelu sterowania ustawione tak jak kazali i nie działa. Jak ten problem rozwiązać?? :D
  2. RandalVandal Użytkownik

Zawód:
    Uczen
    Czekam na pomoc :D
  3. RandalVandal Użytkownik

Zawód:
    Uczen
    I jeszcze do tego w panelu sterowania i w programach pisze Lexicon Omega Studio Mac USB zamiast Windows o co chodzi?? I jeszcze nagrywa tylko na jednym kanale :/
  4. Diki Użytkownik

sciagnij najnowsze sterowniki z ich strony, usuń obecne i wgraj nowe. typowo jest to problem ze sterownikiem
  5. RandalVandal Użytkownik

Zawód:
    Uczen
    Zrobiłem tak i nic nadal ten jeb*** Mac sie pojawia ale jak w panelu w sprzet pokazuje mi ze jest Lexicon omga Win do uruchomienia, wlaczam to pisze ze wlaczone i jest wszedzie napisane Win jest ok ale przy włączeniu tego Lexicon Omega Driver samo znowu sie mienia na Mac. Taki jest problem nie wiem jak temu zaradzic a szukałem wszedzie :/
  6. markmix Aktywny Użytkownik

Zawód:
    Muzykant
    DAW:
    Ableton Live, Logic, Pro Tools
    Aktualizacje software´u nigdy nie bylo mocna strona Lexicon´a:mad:
  7. RandalVandal Użytkownik

Zawód:
    Uczen
    Ale nawet jak jest na Win to i tak tylko na lewym kanale nagrywa :/
  8. markmix Aktywny Użytkownik

Zawód:
    Muzykant
    DAW:
    Ja na obiecane nowe firmware do Lexicon 81 czekam juz z 10 lat (albo dluzej) , to i Ty pewnie poczekasz :call:(support bombarduj pytaniami np.):ridinghorse:
  9. Marc The Drummer Aktywny Użytkownik

Zawód:
    Logistyk - SAP operator
    A w DAW ustawiles kilka sciezek zeby nagrywalo? Wejscia w Omedze sa mono. A LED-y sie zapalaja jak wchodzi sygnal do obojetnie ktorego wlotu?
  10. RandalVandal Użytkownik

Zawód:
    Uczen
    Wszystko jest ustawione tak samo jak nawet na tutorialach patrzylem wiec to jest zjebane z tym Mac coś :/
  11. RandalVandal Użytkownik

Zawód:
    Uczen
    Przeciez płyte mam orginał instaluje ja na windowsa i jak to możliwe że sie mac włącza chyba poto daja te płyty żeby były przydatne i nawet bez aktualizacji powinno dzialac a mi nawet sie nie włącza Omega control panel. Może to wina ASIO? :O
  12. Marc The Drummer Aktywny Użytkownik

Zawód:
    Logistyk - SAP operator
    Hmmm wydaje mi sie ze wina lezy po stronie systemu. Bo nawet jezeli bys zainstalowal na windowsa cokolwiek co jest na mac OSX to winda i tak tego nie odczyta z tego wzgledu ze pliki na mac'a maja inne rozszerzenia.
  13. przemak Przyjaciel dzwiek.org

A na ktorym ma nagrywac? Na tym, do ktorego nic nie jest podlaczone?
    markmix lubi to.
  14. RandalVandal Użytkownik

Zawód:
    Uczen
    Dobra moj bląd nie pomyslalem przed tym co pisałem ale to nie ważne. Najważniejsze jest to że DAW dołączony do Omegi nie dziala wogóle sie nie uruchamia a powinien :/
  15. markmix Aktywny Użytkownik

Zawód:
    Muzykant
    DAW:
    To oddaj to i wez cos co na bank dziala tzn. RME :D !
  16. Marc The Drummer Aktywny Użytkownik

Zawód:
    Logistyk - SAP operator
    Ja bym poszedl poprostu z interfejsem do innego pc/mac'a i sprawdzil czy tam dziala.
  17. markmix Aktywny Użytkownik

Zawód:
    Muzykant
    DAW:
    Troche inicjatywy , bo zostaniesz ze szmelcem i po co ?
  18. RandalVandal Użytkownik

Zawód:
    Uczen
    Nie da rady oddać bo z "Ameryky" zamówiłem :D. No spróbuje na innym czy działa i zobaczę jak nie działa tak jak powinno to nie wiem co. :D
  19. Marc The Drummer Aktywny Użytkownik

Zawód:
    Logistyk - SAP operator
    No nie taki szmelc bo w swojej kategori cenowej jest to jeden z lepszych interfejsow. Sam go mialem i mi problemoow nie sprawial.
  20. markmix Aktywny Użytkownik

Zawód:
    Muzykant
    DAW:
    Tak tylko powiedzialem , zeby chlopa do ruszenia tylka "zachecic" ! :D:2in1:

Share This Page

Użytkownicy znaleźli tę stronę szukając wyrażeń:

1. lexicon omega

,
  2. lexicon omega opinie

,
  3. Lexicon Omega Studio

,
  4. lexicon omega studio opinie,
  5. lexikon omega,
  6. lexicona omega,
  7. kexicon omega studio