1. Przeglądasz zawartość archiwalną forum dzwiek.org z lat 2005-2011. Z początkiem 2012 forum w swojej formie do roku 2011 zostało zamknięte i jego treść pozostawiona tylko do odczytu. Jeśli chcesz brać udział w dyskusjach sprawdź stronę główną czy są na niej interesujące Cię działy.
  2. Niektóre funkcje forum wymagają rejestracji. Po założeniu własnego konta będziesz mógł korzystać z takich funkcji jak m.in. tworzenie własnych tematów i postów, edycja własnego profilu użytkownika wraz ze statusami, prywatne konwersacje pomiędzy innymi zarejestrowanymi użytkownikami forum.

Lexicon alpha - problem, trzaski

Dyskusja w dziale 'Komputery, Interfejsy, Oprogramowanie - Mac & PC' rozpoczęta przez liszoj, 27 Grudzień 2011.

1. liszoj Początkujący

Witam!!

Zakupiłem ostatnio interfejs lexicon alpha. Po podłączeniu go do laptopa ASUS k50ab słychać ciągle trzaski uniemożliwiające praktycznie jakąkolwiek pracę. Mam zainstalowany Windows 7 x32. Nie wiem co z tym zrobić bo instalacji sterowników ASIO czy to oryginalnych od producenta czy też ASIO4ALL nie daje żadnego rezultatu a nawet pogarsza sprawę. Może ktoś miał podobną sytuacje nie koniecznie z tym modelem interfejsu i poradziłby co zrobić? Może zmiana systemu na inny niż windows 7?
  2. liszoj Początkujący

Rozwiązaniem okazały się sterowniki USB Filter Driver dostępne na stronie Asusa. Z tego co widziałem dostępne są wersje pod każdy system. Na przyszłość może się komuś przyda taka podpowiedz.

Pozdrawiam

Share This Page

Użytkownicy znaleźli tę stronę szukając wyrażeń:

1. lexicon alpha problem

,
  2. lexicon alpha forum