1. Przeglądasz zawartość archiwalną forum dzwiek.org z lat 2005-2011. Z początkiem 2012 forum w swojej formie do roku 2011 zostało zamknięte i jego treść pozostawiona tylko do odczytu. Jeśli chcesz brać udział w dyskusjach sprawdź stronę główną czy są na niej interesujące Cię działy.
  2. Niektóre funkcje forum wymagają rejestracji. Po założeniu własnego konta będziesz mógł korzystać z takich funkcji jak m.in. tworzenie własnych tematów i postów, edycja własnego profilu użytkownika wraz ze statusami, prywatne konwersacje pomiędzy innymi zarejestrowanymi użytkownikami forum.

Korg M3: Wirtualny instrument, EXB-FW.

Dyskusja w dziale 'MIDI, samplery, syntezatory' rozpoczęta przez jaroslaw.str, 13 Sierpień 2011.

1. jaroslaw.str Początkujący

Witam

Mam dwa pytania do posiadaczy Korga M3

1. Odpalam w Pro Tools jako instrument wirtualny korg m3 editor i mogę go odpalić tylko na jednej ścieżce. tworząc nowa ścieżkę instrumentu wirtualnego już nie mogę włączyć korga jako wirtualny instrument, wyskakuje błąd ze jest już używany na innej ścieżce czy coś w tym stylu. jest na to jakaś rada czy już ten typ tak ma i nie idzie tego obejść?

2. Co tak naprawdę w praktyce dało by mi rozszerzenie EXB-FW? czy to tylko zmniejszy ilość kabli do jednego firewire, czy jest coś jeszcze? bo cena nie jest mala (około 1000zl) i nie chce mi się wierzyć ze to ma tylko na celu ograniczenie ilości kabli.

Z góry dziękuje za odpowiedz
    Pozdrawiam
    Jarek

Share This Page

Użytkownicy znaleźli tę stronę szukając wyrażeń:

1. wirtualny instrument

,
  2. wirtualny korg

,
  3. exb-fw