1. Przeglądasz zawartość archiwalną forum dzwiek.org z lat 2005-2011. Z początkiem 2012 forum w swojej formie do roku 2011 zostało zamknięte i jego treść pozostawiona tylko do odczytu. Jeśli chcesz brać udział w dyskusjach sprawdź stronę główną czy są na niej interesujące Cię działy.
  2. Niektóre funkcje forum wymagają rejestracji. Po założeniu własnego konta będziesz mógł korzystać z takich funkcji jak m.in. tworzenie własnych tematów i postów, edycja własnego profilu użytkownika wraz ze statusami, prywatne konwersacje pomiędzy innymi zarejestrowanymi użytkownikami forum.

Miks konkurs na mix WHATIFSOMEBODY

Dyskusja w dziale 'Miks i mastering' rozpoczęta przez AKYSZ, 22 Listopad 2011.

1. AKYSZ Stały Użytkownik

jeżeli ktoś ma ochotę spróbować swoich sił, to zapraszam obok, na konkursik miksowania, skoro tu już nie można :)
    http://www.akysz.net/threads/what-if-somebody-martin-bajk.147/

termin nadsyłania zgłoszeńdo 30listopada
  2. artree Użytkownik

DAW:
    Pro Tools
    A co się stało że nie można ?:)
  3. AKYSZ Stały Użytkownik

no zobacz informację od Jacka na migającym banerze informacyjnym powyżej.
  4. artree Użytkownik

DAW:
    Pro Tools
    widze tylko info o aktualizacji pzegladarki i baner reklamowy ponizej
    widze juz, tak szybko napisy sie zmieniaja ze ciezko odczytac
    nie chodzi tu o ten dzial akurat, a w innym mozna ?
  5. AKYSZ Stały Użytkownik

ja widzę taką informację:
    "Uwaga, w tym dziale nie umieszczamy nagrań/miksów do konsultacji, sesji wielośladowych ani konkursów na miks. To zasada obowiązująca od października 2011. Proszę o jej przestrzeganie."
    Jacek też gdzieś pisał, że zamyka możliwość organizowania konkursów, bo według niego to strata czasu, czy coś w tym stylu.
  6. artree Użytkownik

DAW:
    Pro Tools
    Już się doczytałem, ale dzięki. Ty zacznij je na całego organizować wg mnie to świetna spraw mozliwość konfrontacji.
  7. AKYSZ Stały Użytkownik

na www.akysz.net to już drugi konkurs, a mam jeszcze ślady na kolejne. Mam tez nadzieję, ze będzie jeden jakoś po nowym roku z bębnami nagrywanymi w therollingtapes, jak nagrane zostaną kolejne ścieżki :)

Liczę też na to, że będzie można robić konkursy z kolejnych projektów muzycznych, które użytkownicy będą tworzyć. Taka wspólna korzyść dla "both sides of the moon" ;-)
    yavek oraz artree lubią to.

Share This Page